Alanyadan selamlar adım fatih yaşım 31 mesleğim elektronik-bilgisayar teknisyenliği.
Alanyadan selamlar adım fatih yaşım 31 mesleğim elektronik-bilgisayar teknisyenliği.
tekirdağ ereğli`den selamlar herkese adım erman yaşım 36 dragon50 kullanıcısıyım gezi eğlence için grup arıyorum trakyada yeniyim .
Yaş 20 elektrik elektronik müh. 2. sınıftayım
35 manisa pompacıyım. Öğretmenlik mezun uyum atama bekliyorum.
42 yaşındayım, Mühendisim fakat eğitimini gördüğüm işi yapmıyorum. Krav Maga ve Tae Kwon Do sporu eğitmenliği yapıyorum. Saygılar.
Krav Maga israeli savunma teknikleri, askeri amaçlıdır ve hayatta kalmak, karşınızdakini en kısa sürede etkisiz hale getirmeye yöneliktir, spor değildir, iyi bir öğretici ve 3 aylık bir periyodda kaba çerçevede öğrenilebilir. ama tae kwondo, wing chun, tai chi birer dövüş sanatırıdır (martial art) Bunlar için birkaç yılınızı gözden çıkarmanız gerekiyor. Üstelik yaş faktörü de önemli, belli bir yaşın üzerine çıkıldığında kimi hareketler için geç kalınmış olunuyor. Antalya temsilciliği için kravmagafederasyonu.org.tr 'ile irtibat kurabilirsiniz. Saygılar.
Selam.. Bende Ankara'da yaşıyorum 40 yaşındayım.. Savunma Sanayi alanında proje ve üretim üzerine çalışıyorum..
Merhaba. İstanbul da yaşıyorum, yaşım 44. Üsküdar da Terziyim.
Yaş 25 memurum istanbulda yaşıyorum.
Merhaba, Yaşım 54, mühendisim, yaşadığım yer İstanbul CBF 150 kullanıcısıyım. Tüm göçebelere kazasız belasız sürüşler dilerim.
35 - Akademisyen (İşletme Bölümü)
You got to lose to know how to win
Meslek: Ankara'da Özel Bir Hastanede Kurumsal İletişim Uzmanı
Selam yaş 18 izmirde üniversite okuyorum
İsmim Zeynep, 30 yaşındayım. Turist rehberi ve finansçıyım. Doktora yapıyorum. Umarım motosiklete başlamak için çok geç kalmamışımdır.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)