Selam Istanbuldanım yaş 39 meslek Bilgi Teknolojileri Müdür Yardımcısı
Selam Istanbuldanım yaş 39 meslek Bilgi Teknolojileri Müdür Yardımcısı
slm.antalyadan alp..51 yaş
motorcu dostlarla tanışabiliriz...
Merhabalar.İzmir'den Oğuzhan 27 yaşındayım.
Yasim 12 ogrenciyim uskudarda yasiyorum. Adim mustafa
Merhaba, yaş 38 anlaşılacağı üzere bende yeniyim. Fotoğrafçılık yapıyorum
Selam Arkadaşlar 38 yaşındayım adım Mustafa
motor kullanmaya bu yıl bir hevesle başladım bakalım hayırlısı olur inşaallah şimdilik çok zevkle kullandığımı aöyleyebilirim.
Yeni başlaacakların eğitim almadan başlamamasını tavsiye ederim. İleri sürüş eğitimimi Honda dan alıp başladım ve bu eğitim olmasa çok eksik kalırmışım.
Herkese kazasız günler dilerim
Adım Mahir Can Dinçeli aslen Edirne'liyim Ankara'da yaşıyorum Grafikerim
İstanbul dan Tarık yaş 17 iş cnc(computer numeric control) operatörlüğü 3 5 aya kadar motor almayı düşünüyorum
İstanbuldan Ertuğrul yaş 20 üniversite öğrencisiyim
Herkese merhabalar. Ankarada yaşıyorum yaşım 19 düzce üniversitesi 1. Sınıf öğrencisiyim aranızda yeniyim ve umarım yakında motoruma hayırlı olsun alacağım sizlerden 😂
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
Merhaba adaş
Merhaba adaşım
Antalya'dan Can ahşap ve kereste işi yapıyorum her türlü ahşap işleriniz itina ile yapılır
23. issiz. kymco agility 125
Merhaba motordaşlar Muğla'dan Erdinç. Yaş :26 ,Meslek : Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni
yaş 27 güvenlik görevlisiyim
Merhaba dostlar, ben Serdar Kameray 26 yaşındayım.. Zonguldak Ereğli ve Alaplı da de Tiyatro eğitmeniyim Falcon Freedom 250 kullaniyorum..
Tekeriniz düz bassın 🏍😎
Merhabalar. Yaş 31. Motosiklet ehliyeti olmayan motosiklet sevdalısıyım. En kısa zamanda inşallah. Mühendisim. İyi forumlar.
şuraya ne mühendisi olduğunuzuda yazsanız süper olur...hoşgeldin bu arada
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)