Barış Çelik Açelik A.Ş. de BT teknisyeniyim, aynı zamanda Sakarya Üniversitesi ADAMYO da bilg. tek. ve programlama okuyorum.
Barış Çelik Açelik A.Ş. de BT teknisyeniyim, aynı zamanda Sakarya Üniversitesi ADAMYO da bilg. tek. ve programlama okuyorum.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Selamlar, ben Serkan, bir Hollanda sigorta firmasında çalışıyorum, yaşım 26, Ankara'dayım, Mondial zat 150 mi alalı 1 hafta oldu.
merhaba arkadaşlar. Özgür Evren ASLAN ben, makina mühendisiyim, ANKARA da özel bir mühendislik firmaında çalışıyorıum. yaş:28
Burçin, 26, Bilg. Müh., Yamaha Tenere
selamlar vedat 42 yaşında içmimarım istanbuldan
Ahmet Dönmez yaş 36 Burgerking MotoKurye Ankara/Çayyolu
İsmail Biçer, 23 yaşındayım mühendislik öğrencisiyim. Part-time bir gıda firmasında danışmanlık yapıyorum. (mühendislikle hiç bir alakası yok yaptığım işin ama iyi para bırakıyo )
Eskişehirliyim bu arada.
Patronundan memnun musun? [FONT="Impact"]genh.projesi.com[/FONT]
Slm Aykut KARAGÖL İstanbul MEMORİAL hastnesinde K.yoğun bakım sağlık memuruyum Motti 150 kullanıcısıyım alalı 3 gün oldu, 100km deyim
merhaba arkadaşlar.......
ben Eren Erdoğan 34 yaşındayım ve türkiye iç piyasa denim , spor giyim grubu üreticisi bir firmada, satış temsilciliği görevindeyim.
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
mura/20/üniversiteye hazırlanıom hala/inş.yakında motosiklette olacak(keeway)
selam ben devrim demirağ 30 yaşındayım fizik yük mühendisiyim özel bir firmada çalışıyorum
mustafa 20 adana jeoloji müh öğrencisiyim boş gezenin boş kalfasıyım :p
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Adım Berkay 15 yaşındayım oks ye hazırlanıyorum...
Ahmet ÇAĞLAR,39 yaşındayım(11 Mart 1967)
ŞİŞECAM(Camiş Ambalaj Sanayii) da Satış Temsilcisi olarak çalışıyorum
Adım selçuk 29 yaşındayım ulusal bir gazetede reklamcıyım
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)