Hüseyin gökdere yaş 30
Sultanahmet Garson
Hüseyin gökdere yaş 30
Sultanahmet Garson
merhaba herkeze
herkese sağlık sıhhatli yolculuklar.
Merhaba.Perakende satış/mağazacılık sektöründe çalışıyorum, 45 yaşındayım. Scooter motor kullanmaktayım.
33 yaşındayım Zonguldak'ta bir lisede tarih öğretmeniyim. Şubatta izmir e tayin isteyeceğim. Hooop izzmirr nerdesiniz?
motorsever arkadaşlar 50+ olarak aranıza katılmak isteği ile üye oldum. yıllarca içimde büyüyen motor tutkum 10 15 yıldır kullandığım skutır ile hallolmayınca bu yıl site üyesi samimiyetine inandığım Beycivan isimli arkadaştan cbf 250 aldım gezi amaçlamaktayım bir kere yaşıyoruz o halde zaman ne erken nede geç sayılır. kişilik olarak cesur, çözüm üretebilen maharetli birisiyim motorla seyahatin yabancısıyım umarım beraber seyahatler yapabileceğim arkadaşlar edinirim dileklerimle hepinizi selamlıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
kambersiz düğün olmaz .kocaeli karamürselden 50+, emekli, motorsever, doğa tutkunu olarak sizleri selamlıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
ne güzel 58 yaşında emekli ve coğrafya öğretmeni selamlar
Herkese selam ederim.
Ben Murat, Ümraniye'den. Cerrahi Teknisyenim. Yaş 33 olmalı
Adım Oktay yaş 38 çiğköfteciyim kocaeli gebze ikamet ediyorum
Merhaba ben Evrim. Ünivrsite öğrencisiyim. yaşım 19. İstanbul'da motorsikletli kız grubu kurmak istiyorum katılmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.
Daha önce kendimi tanıtmamam dikkatimi çekti. Adım Yasin foruma üye olduğumda 17 yaşındaydım,şu an 26 yaşındayım İstanbul'da Bilgisayar Mühendisiyim.
Adım Murat.20 yaşındayım.Gebze'de oturuyorum.Çapa'da diş hekimliği okuyorum.
Merhabalar;
Ben Barış Akyüz, 17 yaşındayım. Motorlu araçlar teklonojisi, Elektromekanik bölümünde öğrenci, Ford bilallerde stajyerim.
Selamlar,
Ben Okan, 30 yasindayim. Istanbul Atasehir'de yazilim sirketinde danismanlik yapiyorum. Matematikciyim.
Merhaba
Ben Murat, yaşım 33, İhracat satış sormulusuyum, İstanbulda yaşıyorum. Falcon Freedom 250 almak istiyorum. Araştırma aşamasındayım.
Arda ÇAVDAR
30
INFINITI Satis Temsilcisi
selamlar hakan ben matbaa sektöründe çalışıyorum
yaş 36
Selam!
Ben Deniz. 26 yaşındayım ve mimarım.
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR BEN BU GÜN ARANIZA KATILDIM
ADIM SELÇUK YAZICI
1978 İSTANBUL DOĞUMLUYUM
EVLİ VE 4 ÇOCUK BABASIYIM
OTOMOBİL YEDEK PARÇA İŞİ YAPIYORUM KAYIŞ KEÇE RULMAN DİSK PORYA DİREKSİYON MİLİ GİBİ
BU ŞİRKETTE HEM TAHSİLAT VE SEVKİYAT GÖREVİ YAPIYORUM HEMDE PAZARLAMA GÖREVİNİ YAPIYORUM YAKLAŞIK OLARAK 3,5 YILDIR MOTORA BİNMİYORDUM ŞİMDİ R3Xİ EVO ALDIM ARTIK İSTANBUL TRAFİĞİNDEN BIKTIM GÜNLÜK ORTALAMA 500 KM YOL YAPIYORDUM DAHA ÖNCEKİ İŞİMDE SİLİVRİ İZMİT ARASI BÜTÜN HASTANELER İLE ÇALIŞIYORDUK DOLAYISI İLE TRAFİK ARTIK IZDIRAP OLMUŞTU BENİM İÇİN ŞİMDİ YİNE MOTORSİKLET KULLANIYORUM DAHA KISA ZAMAN DA GİDECEĞİM YERE GİDEBİLİYORUM BENDEN BU KADAR
SAYGI VE SEVGİ İLE HERKESE İYİ GÜNLER HAYIRLI YOLCULUKLAR.....
Anket kısmına baktığıda 41 yaş üzerine doğru giderek azalan bir istatistiği fark ettim. Her sene eğer anket sonuçlarıda otomatik güncelleniyorsa bir sene sonra 41-50 yaş aralığının da artması gerekir ancak bu olmuyor.
40+ yaşlardan sonra ya siteye giriş azalıyor, ya motosikleti bırakanların oranı artıyor...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)