Yaş 29 İstanbuldan Muammer. Mühendisim.
Yaş 29 İstanbuldan Muammer. Mühendisim.
Selamlar, henüz üye oldum ve ilk msjım ;)
Burak ben, Bilecik, yaş 32, asıl mesleğim fotoğrafçılık..
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine...
selamlar
hasan hüseyin acar
yaş 24
fizyoterapist
merhabalar zonguldak ereğliden yeni üye oldum yaşım 22 eskişehir anadolu universitesi 4.sınıftayım aynı zamanda shell istasyonunda marketciyim
motosikletim 2013 hrc cbr 250
yaşım 20, Opera öğrencisiyim...
19 öğrenci/motokurye
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
Ümithan Dölek 17 yaşında lise öğrencisiyim en küçük benim galiba
Merhabalar, yeni üyelik şeysi
İsmim Mete, bir ay sonra 21 olacağım, kitabevinde çalışıyorum.
Hayaller Harley, "hayatlar" diyebileceğim bir motorum ise şu an için yok
Merhaba, ismim tacettin, 40 yaşındayım, halı kenarlarına overlok çekerek hayatımı idame ettiriyorum. Saygılar
Selam millet 32 yaşındayım. Mesleğim avukat. Gelecek sene adliyeye motorla giden avukat olarak tabuları yıkmayı düşünüyorum.
Yaş 21 elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim
Arkadaşlar.. selam. camiada ve motorculukta yeniyim. yaş 36.. gemikaptanıyım. şuan istanbul'da bir denizcilik firmasında çalıyorum..
Herkeze iyi akşamlar, yaş 28, uzakyol vardiya zabitiyim (3.kaptan). Motorum BMW F650 1997 model...
adım cihan. 29 olmaya bi kaç hafta kaldı. tekstil firmasında grafikerim. henüz motorum yok amma lakin fakat bir kaç aya olacak.
hali hazırda bisiklet kullanıcısıyım. ama 2002 ve 2005 yılları arasında abime ait KLR 650 modeli baya kullandım.
Alıntı mustafav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Selam millet 32 yaşındayım. Mesleğim avukat. Gelecek sene adliyeye motorla giden avukat olarak tabuları yıkmayı düşünüyorum.
Duruşmaya kaskla girip mont üstüne cübbe giyersin artık şaka bi yana ben de avukatım motorla gidiyorum adliyeye İstanbulda pek de tabu değil.
Merhaba arkadaşlar ben murat 40 yaşındayım. İzmirden. Bir kamu kurumunda taşeron işçisiyim (köle) ;-) bu yaştan sonra artık daha fazla içimde tutamadığım motor sevdamı nihayet başlattım. Hayırlısı olsun inşallah. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)