Selam Serhat ben, 26 yaşında İstanbul'da Denetim Uzmanlığı yapmaktayım.
Selam Serhat ben, 26 yaşında İstanbul'da Denetim Uzmanlığı yapmaktayım.
Adım anlaşıldığı üzre alihan antalya manavgatta ikamet ediyorum aslende buranın yerlisiyim zaten deniz malzemeleri satıyorum (jet ski -tekne-su sporları-yat-bot-motor-dalış ekipmanları) bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ama dahga yeni dahil oldum hala bi motorum yok çok araştıran bir insanım o yüzden yıllardır ir motorum yok :D
Herkese selamlar. Uluslarası satış firmasında yurtdışı temsilciliği yapıyorum. Motor olayına yeni sardım şimdilik eğitimlere gidiyorum.
Merhaba ben serdar bandırmada pc programcılığı öğrencisiyim cbf150 kullanıcısıydım şuanda salcano wolf almak istiyorum sürekli takip ettigim siteydi yeni üye oldum herkeze selamlar
Merhaba,
Efe Eryurt, Ankara'da yaşıyorum 30 yaşındayım. Atılım Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim ve Tanıtım Uzmanı olarak çalışıyorum.
Yamaha Tenere 660 ABS motorum var..
Selamlar. Ben Fırat yaşım 33 Peyzaj Mimarıyım
Adım Gökhan istanbul'da ikamet ediyorum yaşım 32 mekanik teknisyeniyim
Merhaba, ben Yavuz Aydoğan Antalya'dan. Yaş 44, turizmciyim. Bajaj discover 150f ile aranızdayım.
Bursa , yas 26 , Sigortacı
selamlar
27 yaşında kız babası elektronik teknikeri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Merhaba adım Bülent,Çanakkale'liyim,yaşım 25,Tsk mensubuyum,şırnak'ta görevliyim.
25 yaşında ve hala hukuk okumaktayım takribi 4 sene bi kaybım oldu bunun dışında Suriye lavaşı fırınımız var onunla ilgileniyorum.
Merhaba ben Emrah Bursa da yasiyorum.Teknisyenim yasim 32
ADIM KUBİLAY CAN LİSE SON SINIF TİCARET OKULU MUHASEBECI STAJERİM
selamlar
yüksel yılmaz istanbul maslakta atatürk sanayide ampul ve aydınlatma sistemleri üzerine çalışıyorum
50+ nedir ya sadece 123 kişimiyiz burada %1.73 ben 100 yaşına bile gelsem motora binerim valla 3 teker olmazsa 4 teker
Merhaba, ben Cansın(erkek) yaşım 30(otuz). Bakkalım, dükkana motorla gelip alışveriş yapana ücretsiz 1 tane sakız veriyorum.
(elektrikli scooterlar sayılmaz)
51 yaşındayım ve öğretmenım....motor sevdasına 4 aylık artçılıktan sonra kendı motorumu alarak devam edıyorum...
28 yaşındayım Tekirdağ ergene de ikamet ediyorum marmaracik köyü asri mezarlık güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum zealsun zs 150-19
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)