ismim sezer baran lüleburgazda özel bir diş kliniğinde laboratuvar direktörüyüm saygılar..
ismim sezer baran lüleburgazda özel bir diş kliniğinde laboratuvar direktörüyüm saygılar..
Selamün Aleyküm memurum şuan Hakkari de calışıyorum.Seneye nasipse cbr250r alıp aranıza katılıyorum.
Ogün Çelik 24 yaşındayım kargo işinde çalışıyorum
Ismim Tayfun yaş 26 atanamayan ögretmenlerdenim su an işim şoforluk
22 turizm F&B
Yaş 19 paü de ôğrenciyim saygılar.
Merhaba ben oğuzhan. 20 yaşındayım Beden eğitimi ve spor yüksekokulu öğrencisiyim ve aynı zamanda spor eğitmenliği yapıyorum herkese saygılarr
Selamlar Sümer ben yaş 21 İstanbul'dan. cb125e ile idare etmeye çalışıyorum )) yıldız teknik kontrol ve otomasyon müh okuyorum
merhaba, yaşım 23. üniversite 2. yıldan terk ettim. 2 senedir mermer işi yapıyorum, usta yardımcısıyım. gitmiyor bu 150cc :D
23, işsiz. (Öğrenci)
Merhaba. Yas 24 bayan kuaforu
Adım Batuhan 26 yaşındayım Bilişim İşiyle Uğraşıyorum
Merhabalar, ben Soner yaş 22 kocaeli üni görsel iletişim tasarımı son sınıftayım. İstanbul kozyatağında gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum
Adım Emre , 21 yaşındayım. Endüstriyel mutfak üzerine aile şirketinde çalışıyorum.
Merhabalar,
İsmim Ahmet, Yaş 33, Ankara da bir kamu iştirakinde İdari İşler ve Satınalma Müdürü olarak görev yapıyorum.
Ben Tarkan , 13 yaşındayım, midyeciyimn.
Forumdan geldiğini ispat edenlere bir adet midye ücretsiz, ama limon sıkmam.
AD: Ufuk
SOY AD: KALKAVAN
BOY:1.86 Cm
KİLO: 93 Kg
SAÇ RENGİ: Kumral
GÖZ RENGİ: Ela
MEDENİ DURUMU: Bekar
MEMLEKETİ: Rize
YAŞADIĞI ŞEHİR: İstanbul
KAN GRUBU: 0 RH +
KULLANDIĞI MOTOSİKLET: Ducati Diavel Custom
MESLEĞİ: Serbest Meslek
19 beykent bilgisayar.
Merhaba, adım Yavuz. Antalya'da rehberlik yapıyorum ve yeni bajaj discover 150f ile aranıza katıldım ve yaş 44.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)