Yaş 42 turizm Antalya
Yaş 42 turizm Antalya
Merhabalar adım Aytekin Metal teknisyeniyim (kaynakçı) yaş 26 motor işleriyle hobi olarak ilgileniyorum
Selam ismim Oral, 35 yaşındayım 1000RR kullanıyorum.. Biyoloğum ama bar işletiyorum, muhtemelen beyinde mesleki deformasyon söz konusu :D
Daha önceleri üye olmuştum velhasıl şimdi yazabiliyorum. Adım Murat, 29 yaşındayım, istanbulda oturuyorum. Medya sektöründe idim .)
Cihan - 30 yaş - Çanakkale - Pulsar 150 NS - Otopark ve Oto Yıkama İşletiyorum.
Isim: ibrahim
Yas: 33
il: aslen Kütahya -suan BURSA
Meslek: Mng Kargo moto kurye
Motor: Honda Cb 125E
Gelecekte: 150-200cc scooter almak
Öncelikle hepinize en kalbi duygularla Merhabalar . Forumdaki ilk mesajım . Hız tutkunu değilim araba yada motor fark etmez hızdan önce hayatlar gelir benim için. Küçük bir çocuğun yada bayılan bir insanın ne zaman önünüze çıkacağı belli olmaz. Ben hep motorcuları abi yada kardeşim olarak gördüm. Sizlerin yazdıklarını okuyarak birşeyler öğrendiğimin farkındayım. Ancak bazı mesajlar gerçekten üzücü oluyor. Kaza yapan kişilere olan yorumlarınız hele ki onlar öldükten sonra da ağır olmaya devam edince dayanamadım ilk mesajımda belirtmek istedim . Lütfen içinizdeki iyiliklerin kötülüklerden fazla olmasını hep sağlayın. Sizlere olan saygım sevgim en üst noktada. Forumdan öğreneceğim çok şey olduğunu biliyorum. Böyle güzel bir aileye katıldığım için mutluyum.
İsim : Yasin
Meslek : Öğrenci (Atama olursa Öğretmen)
Motor: Peugeot 103
Gelecekteki Motor İsteği: 250 cc SS marka kesinleşmedi.
CEMİL ÖCAL YAŞ 30 İNŞAAT MOTOTRUM 600RR
Merhaba ismim Ahmet, yaş 21, Odtüde elektrik elektronik öğrencisiyim. (Alacak motor araştırıyorum henüz :D)
bence anket güncellenmeli zira o zaman 26 yaşındaydım şimdi 31 devler ligine doğru yükseliyorum :D
Merhabalar adım Alper kamuda çalışıyorum ve 42 yıldır yaşıyorum.
herkese merhabalar adım Mehmet 35 yaşındayım Antakya da yaşıyorum asmatavan dekorasyon işi yapıyorum
Merhabalar adım Deniz 21 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum ve Polis memuruyum..
Merhabalar, ilk mesaj
Yaş 29
Onur
Bursa
İşletmeci
Kursa yazıldık bekliyorum. İlk olarak mt125 duke 125 -200 ,kawasaki z250sl düşünüyorum.
Hayırlısı artık 1 ay a alıcam
İleride kawasaki vulcan s hedefim
İsmim Kıvanç. yaş 37. pilotum
Selamın Aleyküm bende bu gün üye oldum ilk mesajım 1 hafta kadar oldu superlight 200 aldım merak ettiğim çok şey var aynı motoru kullanan bilgi sahibi sürücülerlede tanışmak isterim
"People willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both." Benjamin Franklin
çok teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)