selamlar..gürel ben kırklareli'den..yaş 36 teneke kutu imalatı yapıyorumm
selamlar..gürel ben kırklareli'den..yaş 36 teneke kutu imalatı yapıyorumm
yaş 25 ingilizce öğretmeni..
Ben Cem İstanbuldan 30 yaşındayım bi aracı kurumda Sermaye Piyasaları Operasyon bölümünde çalışıyorum. İnşallah bu aralar bi motor alacam çünkü canım karıcığımdan izin aldım. heeeyoooooo
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Ben Özgür ,yaş 31 , Bankacıyım ve İstanbuldayım. Son ÖTV artışı şokunu atlatmaya çalışıyorum
he hecamadan adlı üyeden alıntı
MT Motorize07 Antalya Grubu
Nihat Uzun,
Siyasi bir partide birim koordinatörlüğü ve başkan asistanlığı yapıyorum,
yaşım 25
Uğur Canik İstanbul Suadiye'de fotoğrafçıyım...yaş 33
internetten fotoğraf baskısı almak isteyen varsa beklerim
http://www.foto7-24.com
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Yasemin Çelikbaş,
ist.bağdat cad.de sürücü kursunda müdürlük ve öğretmenlik yapıyorum.yolun yarısı derler ama ben yola daha yeni çıktım en güzel yaştayım 35.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Adım Işık, yaş 42, meslek bilgi işlem uzmanı, 4 sene öncesine kadar bir bankanın bilgi işlem müdürüydüm. Banka battı , ama ben batırmadım. Şimdi web siteleri, yazılım satış-destek gibi işlerle uğraşıyorum.
Adım İhsan,yaşım 36,aslen Orduluyum İstanbul da oturuyorum,Triko(kazak)imalat-toptan satış işiyle uğraşıyorum,üç çocuk babasıyım,motorum zealsun zs 200 gy-a.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Ateşi yandıran kavdır,demiri dövdüren tavdır.[/FONT][/SIZE][SIZE="2"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="red"][B]B rh +[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Slm, yaşım 21. Hava Kuvvetlerinde Astsubayım.
Everything goes the way it should...
selam ben selcuk yaş ondokuz(19) iş makinası operatörüyüm
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Selam adım İbrahim, Ortopedi uzmanıyım.. Kazasız sürüşler, ameliyathanede karşılaşmayalım lütfen
adım cengiz tütenyurd. yaş 27. mimarım.
istanbulda oturuyorum. ve ZS200GY-A kullanıyorum.
[B]GÜÇ[/B] bir [B]ATEŞ[/B]tir, [B]ISINMAK[/B] ya da [B]YANMAK[/B] senin elinde...
ZS200GY-A Mavi
Merhabalar.Ben ALİ Sungur.Aslen Bornovalı,4 yıldır Kadıköylüyüm.İş makinesi opratörüyüm.50 yaşındayım.
Merhaba Arkadaslar. Ben Mücahid ÇABUK. İstanbulda oturuyorum.Aslen Balıkesirliyim. İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf ögrencisiyim. Yas 26.Bir yazılım firmasında part time calısıyorum.
adım Fatih yaş 20 öğrenciyim aynı zamanda futbolcuyum
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
yaş 26 / makine mühendisiyim.
if something sounds to good to be true , it probably is..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)