herkese merhaba,
Adım Erman özel bir bilişim şirketinde yazılımcı olarak çalışıyorum yaşım 25,
İstanbul 4.levent'te yaşıyorum
honda 900rr kullanıyorum.
herkese merhaba,
Adım Erman özel bir bilişim şirketinde yazılımcı olarak çalışıyorum yaşım 25,
İstanbul 4.levent'te yaşıyorum
honda 900rr kullanıyorum.
Herkese merhaba,
Çevremdeki insanlar bana Kerim Hoca diye hitap ediyorlar, yaşım 32 İstanbul'dan katılıyorum.
Mesleğim teknik öğretmenlik, işimse otomobil + motosikletimin sigortası, vergisi ve muayenesi için para kazanmaya çalışmak.
Bilimsel adı "f/p ürünü", halk tabiri ile "dandik" malların konstrüktif faydalarının zenginleştirilmesi üzerine doktora yapıyorum.
A. Maslow'un kendini gerçekleştirme basamağındaki idealim, Çin'de bu işin duayenlerinden hayat dersi çıkarmaktır.
Herkese hayat yolunda kazasız bol keyifli sürüşler dilerim.
29, erkek, eskisehir, elektrik elektronik muh.
36 , Amele'yim
Oğuz Han Kılıç
23 yas Çanakkale
Doğalgaz projelendirme meslek
Motorsikletim Yamaha mt 25
murat istanbul teknikerim
dr mehmet ali armağan eskişehirsporun doktoruyum ve 50 oluyorum ))
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ismim arda yaşadığım yer izmir yaşım 18 üniversite sınavına hazırlanıyorum
Arkadaşlar Merhaba,
Foruma yeni üye oldum ancak henüz motorum yok. hatta motor kullanmayı bilmiyorum
yaşım 32, bankacıyım
Merhabalar. İsmim Çağdaş ÇİÇEN, 30 yaşındayım. Yamaha YBR 125'im var. Kamu görevlisiyim.
Selam 19, İst'Çekmeköy, müzisyenim ama motosiklet alabilmek için bowling salonunda çalışıyorum, beklerim
Aykut -29
Meslek-Tonemaister
Inşallah bu ay ehliyeti alip yamaha iron max 250 alicam
21 YAŞ , İş Arıyor (Şuanda Sezonluk bir işte çalışacak ) Honda'sı var satıp sıfır BAJAJ alacam + ekipman yapacam hayırlısı
İsmim Furkan Denizlili olup izmirde yaşayıp konya selçukta okuyorum )) yaş 23 İzmir'de sigortacıyım motorum ise KUBA BLACK CAT. Selamlar herkese.
Merhaba, Adım Erdem,32 yaşındayım. Satınalma Uzmanıyım
22 yaşındayım elektrik mühendisliği okuyorum aynı zamanda futbol hakemiyim
Elinizde bir istatistik bir veri tablosu olunca paylasin bari de 148 sayfanin hepsine tek tek bakmak zorunda kalmayalim
merhaba ankara memur yaş 29
Yaş 31
Erkan
İstanbul
İşsizim.
Fz6
Dostum f/p dandik değil kaliteli ama ucuz üründür bence.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)