Ramazan GÜNTEKİN / ISPARTA / GRAFİKER / AGE: 25 / 2012 C(I)B(I)R 250R
Ramazan GÜNTEKİN / ISPARTA / GRAFİKER / AGE: 25 / 2012 C(I)B(I)R 250R
Adım onur yaş 26 ısparta david walker parfüm işletmecisiyim
Adım Oğuz. Uzun süredir forumu takip ediyordum belki 3 yıl oldu ancak daha yeni üye oldum. Yaş 39
Yasin Demir 26 yaşındayım Gemi kaptanı
METİN inşaat mühendisliği öğrencisiyim aranıza yeni katıldım ankaralıyım selamlar çok yakında GV250 almak istiyorum inşallah
Selamun aleyküm ismin Hüseyin bayraktar yeni katıldım aranıza yaş 29 meslek jenaratör fabrikasında çakışıyorum motor severim özellikle Chopper modeli
melih, tasarımcı, 26, istanbul ehehe
ismim furkan 25 yaşındayım otomotiv sektöründeyim
slm ; Makine teknikeriyim
Adim ibrahim,28 yasindayim ve saç ekimi yapiyorum
Adım Cumhur boyum 1,95 olduğu için bana leylekbaba diyorlar samsunluyum 36 yaşındayım Askeri Ücretli Taşeron işçisi olarak çalışıyorum Bajaj Boxer 150 kullanıcısıyım
Galiba askeri ücretle çalışan hiç arkadaş yok herkez hakim, savcı, mühendis, işadamı, doktor maşallah
Üyelerin yarısı öğrenci ve 25 yaş altı.
Merhaba, adım Aykut. Endüstri mühendisiyim İzmit'te yaşıyorum. Bajaj Discover 125 st aldım. İnşallah sigortasını yaptıracak o kadar para bulursam kullanacağım. 😊
merhabalar Melissa Benice yaşım 17 İstanbulda yaşıyorum öğrenciyim
İsim Ferhat Meydan Konyalıyım ve Konya'da Güvenlik Görevlisi olarak çalışıyorum aynı zaman da işletme son sınıf yaş 25 e merdiven dayadım ) 2016 Mondial extreme max 200 siparişi verdim yarın yani 04.04.2016 da elimde olcak bu kadar )
adım mehmet yaşım 44 adanada yaşıyorum serbest meslek
motor almak üzereyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
MERHABA adım mehmet ADANA mesleğim diş protez motorum suzuki inugzuma
Barış 25 istanbul motokurye
Merhaba Adım Güven Aydın / Kuşadası
32 yaşındayım
Kanuni Phantom 180 kullanıyorum
Turizm işi ile ilgileniyorum.
Merhaba
Adım ibrahim bir şirkette genel muhasebe elemanıyım.
İstanbul'da yaşıyorum yaş 31
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)