Selam Bursa Yıldırım da oturuyorum. İstanbul Maltepe'de Yenilenebilir Enerjiler üzerine mühendislik hizmeti veren bir firmada Proje Yöneticisi olarak çalışıyorum. Motorumu bu ay aldım. Kawasaki Ninja 300 Special Edition.
Selam Bursa Yıldırım da oturuyorum. İstanbul Maltepe'de Yenilenebilir Enerjiler üzerine mühendislik hizmeti veren bir firmada Proje Yöneticisi olarak çalışıyorum. Motorumu bu ay aldım. Kawasaki Ninja 300 Special Edition.
Istanbul avrupa yakasinda oturuyorum. Yaş:27, bilgisayar muhendisiyim. Kawa z250sl var, ninja300 e gecmeyi planlıyorum.
Sevgi. İstanbul , 26 , sigorta provizyon değerlendirme , Pcx 125.
Haylaaa öğrenci
''hala''
Merhabalar Kerim ÖZ Konum Siirt memleket Mersin-Silifke yaş 26 Meslek Polis
İsim: Osm@n.
İş : Devletin Memuru.
Geçmişte ilkokul, ortaokul, lise ve biraz da üniversite okudum. Halen de yüksek okul öğrencisiyim.
18 Eylül 2015 de YBR ile motosiklete başladım. Ekim ayından beri ehliyet için sınav günü bekliyorum.
24 istanbul güverte öğrencisi
Hocam bende ekimde basvurdum kasimda sinava girdim aralikta aldim ehliyeti senin niye o kadar uzun sürdü?
Merhabalar, adım Eyyüb. Hatay'da yaşıyorum, yaş 21 öğrenciyim
Münir Toprak yaş 55 ankarada yaşıyorum.çikolata fabrikasında çalışıyorum.
Kamu çalışanıyım.Sakarya ve Kocaeli'de ki arkadaşlar varsa benim gibi akşamları hafta sonları sağa sola gazlamak isteyen mesajlarınızı bekliyorum.
Yaş 24 doğuş otomotiv çalışanıyım bir yandanda okul devam ediyor. Hyosung gt250r
Adım Ali Aytaç, 17 yaşın içindeyim. Motorum yok, güzel bir commuter istiyorum. Çalışmıyorum Urla Anadolu Lisesi'nde Lise 2 öğrencisiyim.
Selamlar, ismim Bahattin, yaş 43 ,İzmir'de yaşıyorum, sağlık memuruyum..
istanbul çekmeköy yaş 30
Merhaba Erhan İstanbul Gaziosmanpaşa Yaş 26
slm herkese ercan ben tüm avcılar bölgesinde ambarlı çilingir olarak hizmet vermekteyiz.
selamlar ismim Aydın, İstanbul 25 veteriner hekim yamaha mt25
Selam arkadaslar ben İstanbuldan Remzi, sağlıkçıyım herkese ıyı forumlar.
Delikanlılık ne racon kesmek nede gariban ezmektir, delikanlılık akşam olunca eve ekmek götürmektir.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)