Ali TAŞCI / KOCAELİ-İZMİT / 22 / Muhasebe
Ali TAŞCI / KOCAELİ-İZMİT / 22 / Muhasebe
Merhabalar,
Ayhan Yılmaz - 32 - Öğretmen.
İyi hafta sonları/İyi sürüşler...
Merhaba
Yiğit
33
Esnaf
Antalya
Uğur Gündüz
Mevki : Mersin / Merkez
Meslek : Restaurantta domi garson
Allahın izniyle kuba black cat olacak motorumda
Merhaba adım Mert Samsunda Yaşıyorum Yaşım 21 (Samsun Gülhan Tesisleri Resmi Muhasebe Sorumlusuyum)
Merhaba
Adım Adem,bu sene inşallah üniversite bitiyor.20 yaşındayım.Henüz motorum yok.
Herkese kazasız belasız sürüşler
Yaşım 29 bekarım hep bir kız çocuğum olmasını isterdim isterim hala, teknik servis açıoyrum esnaf olucam Scooter hastasıyım
Foruma ilk uye oldugumda ogrenciydim hangi sinifta isem hala ordayim Yasitlarim coluga cocuga karisti biz hala ucuz zincir yagi kovaliyoruz
Istanbul Universitesinde Ispanyolca dili okuyorum ben de, bu tarz da is imkanlari oldugunu bilmiyorum, selfie iyiymis
Allah iyi bir es ve cocuk nasip eder ins, sana ozelden bir sarki gonderiyorum umarim hosuna gider
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Kötü birşey yollama hehe :D
Yaş 39 bisiklet sevdalısı, yeni motorcu, yeşil Bolu memleketim, plastik enjeksiyon işim selamlar.
15 ime basmaya 3 gun kaldi
Boschta staj goruyorum lise 2 ye gidiyorum.
Foruma bir de izdivaç bölümü açalım bizi bizden başkası anlamıyor ne de olsa
Daha yeni buldum forumu nereye gidiyorum 😂
iş: Ne sen sor nede ben söyleyeyim
Fotoğraf koymadan ilk mesajım herkese selam.. Kayseri dogumlu 33 yas, dans eğitmeni & kayseri eru heykel öğrencisiyim. Siteye uzun zamandır üye olmaya çalıştım ama olmadı bir türlü. Sorunların onarımından kaynaklandığı aşikar.
Yamaha ybr 125 esd kullanıcısıyim. 4 ay olmadı motorunu alalı. Baya alıştım, sevdim bu durumu. Dans gibi motor da bir tutkuymus bende anladım.
Merhaba Ankara'dan 32 yaşındayım ve Yamaha 1100 A Dragstar sahibiyim.. Memurum (Ankaranın geneli gibi) 😉
Ankara'da uygun ve kaliteli kask nerden alınır ve benim gibi cruiser severler varsa Ankarada görüşmek isterim..
Çok önceden beri takip ediyodum artık üye olayım dedim. )
Emre Arslan 25
Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsülerinin Yapım onarım şantiyesinde çalışıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)