Adım Aytaç 29 yaşındayım MYO işletme mezunuyum elektrik teknisyeniyim(otomasyon plc)
Adım Aytaç 29 yaşındayım MYO işletme mezunuyum elektrik teknisyeniyim(otomasyon plc)
adımmm sölemem bilen bilio yaa
yaşımm 18,5
meslek sağlıkçıyımmmmm
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
25 yaşındayım asıl mesleğim gazetecilik ama şu anda yapmıyorum şimdi sakarya üniversitesi tarih bölümünde okuyorum.amacım tarih bilincini gelecek nesillere aktarmak.astanbulluyum.sıkı bir beşiktaş taraftarıyım.haftasonu fener maçındayım inşallah feneri yeneceğiz
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
ben mustafa konya dan yaş 39 mak.tek res. ım ama şu anda başka bir işle uğraşıyorum.
Adım doğan. 28 yaşındayım. Tıbbi cihaz şirketinde satış müdürüyüm.Sakaryalıyım. istanbul'da yaşıyorum.
Selam.
Ben İstanbuldan Sertaç 26 yaşındayım Makine Teknikeri Konstrüktör Ressamım.
Yurtdışında çalıştığım için siteyi yeni takip etmeye başladıım.
Merhabakar irfan altınay.
26 yaşımdayım afyonda ikamet ediyorum.
Şekerleme işiyle uğraşıyorum.
Kanuni tiger'ım vardı sattım keewey land cruiser ya da bisan 250 cc chopper almanın arifesindeyim...hala kararsızım
Selamlar Firat ben 26/Avukat ancak asil meslegimi yapmiyorum (Lakin daha stajlarimi yapmadim )Istanbul
Merhabalar.. Çetin,yaş 38, askeri personel.
slm ben Oğuzhan 21 yasındayım eskisehirde motosiklet servisi ve showrumu isletiyorum
özgür zorlu-Antalya-Trafik iş takibi ve Sigorta acentesi-yaş 24
MT Motorize07 Antalya Grubu
Slmlar ben yasin sınıf öğretmeniyim yaş 34, 35 olmak üzere..
selam ben erdem 17/4 yaşındayım.izmir/tire anadolu lisesinde öğrenciyim
slam ben mehmet bilgin hatay iskenderun canak anten sistemleri ve beyaz eşya mağazasında yetkiliyim... ayrıca acık öğretim işletme (4 yıllk) okuyorum
merhaba ben İbrahim. Bankacıyım. Yaş 38
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
tekniker (Veteriner dalında)36 yaşındayım...
bursa/23/elektrik teknisyeniyim
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)