31 yaşındayım eskişehirde yaşıyorum bir kamu kurumunda elektronikçi olarak çalışıyorum ilk motorumu daha 1 ay önce aldım msx125
31 yaşındayım eskişehirde yaşıyorum bir kamu kurumunda elektronikçi olarak çalışıyorum ilk motorumu daha 1 ay önce aldım msx125
Yaş 33 Sivas'tayım. Öğretmenim. Ilk motorumu geçen yıl aldım.Mondial xtreme max
selamun aleykum adım deniz 25 yaşındayım ankaradayım daha yenıyım motor hayranlıgım vardı kısmet buguneymış honda cbx 750 lık motor aldım motoru bırebıor orjınalıyle aynı ama sıfır yapıldı motorcu bı abım var o topladı nasıl motor iyimidir bıraz yardımcı olabılırmısınız iyi yanı kotu yanı nelerdır şımdıden çok teşekkur ederım
yaş 18 meslek öğrenci
Yas 27 ziraat mühendisiyim
Merhaba Arkadaşlar,
Yaş 29 Yazılım Mühendisiyim
Herkese Merhaba,
İsmim Nusret, 33 yaşındayım doğup büyüdüğüm ve halihazırda yaşadığım şehir Kocaeli/İzmit - Memleket Rize/Güneysu.
Kamu Kurumunda Harita Teknikeriyim. (Gebze)
Taze motorcuyum 1 ay oldu motorumu alalı Yamaha Xcity 250
Doktorum yaş 44
Merhaba Arkadaşlar,
Elektronik ve Haberleşme Mühendisiyim, Yaş 25.
29 yaşındayım yeni başladım 2000 kmlik tecrübem var henüz. Psikolojik danışmanım
Yaş 25
Yer İzmir
Meslek Torbacı;Şeker sigara falan lazım olursa ulaşın
Uğur Mogan 17 İzmir Öğrenci
spesifik bi is :D
Numan ben. 31 yas, motosikletim calininca almak uzere yaptigim 4 atak ya direkten dondu yada auta cikti. Meslek, ne is olsa yaparim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
ankaradaysaniz yeni danismanim olurmusunuz? Aylik danisiyorum da pek iyi degil aramiz. :D
Adım selda, 26 yasındayım Okul öncesi öğretmeniyim.
Selam ist isim zafer ilhan yaş 39 tekstil
selam adım Recep yaş 33 cnc atölyem var ve aynı anda özel bir şirkette akaryakıt sektöründe otomasyoncu olarak çalışıyorum,
istanbul
acaba bu başlıkta mesajim var mi? zamaninda ne yazdim cok merak ediyorum, sabah arayayim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)