Mrhb...Sait yörük...İstanbul lojistik .Yaş 55 Yamaha MT07
Mrhb...Sait yörük...İstanbul lojistik .Yaş 55 Yamaha MT07
Arkadaşlar merhaba
Yaş 36 İzmir
İmmir/Gümüldürde otel işletmeciliği yapıyorum.Hepinizi beklerim.
Ümit Gürcan
0532 543 24 33
Butik Eren Otel
ŞERİF NURHAN 27 YAŞINDAYIM. İSTANBUL DA ÖZEL BİR ŞİRKETTE ŞOFÖRÜM. MOTORUM YAMAHA R125
Avusturyadan Fikret yas 39 Kamyon soförüyüm, herkese saygi selamlarimi sunarim Avusturyaya yolunuz düserse elimden gelen bütün yardimlarimi sunarim
Serdar yasim 37 guvenlik gorevlisiyim yeni yeni kullanmayi ogreniyorum duse duse bisan olimpos simdilik
Selam herkese,
Emre adım.79 doğumluyum. Grafikerim
Piaggio 150
Yamaha ybr 125(şu an kullandığım)
Biraz daha hacimli motorlara geçmek istiyorum
Selam ve saygılar.. Yaşım 36.. Özel bir şirkette Üretim Müdürü'yüm..Şuan 4 teker 106 gti kullanıyorum.. En kısa zamanda 2 tekere geçiş yapacağım..
SERKAN BAŞOL // YAŞ 22 // OTELDE RESEPSİYON ŞEFİYİM.
Adım yasin yas 32 istanbulda oturuyorum.
Aslen antalyalıyım..güvenlik görevlisiyim a2 ehliyetimi yeni aldım şu anda araba kullanıyorum ama malum istanbul trafigi en kisa zamanda bi motor alacağım..
Selamlar
Doruk Sanli - 1983 - Mühendis
Honda Pcx 125
Honda NC 750X DCT (Hala karar asamasındayım)
Selamlar,
Alper Işık, 24 yaşındayım. Endüstriyel çamaşırhane makinaları ve ekipmanları satan bir firmada, satış ve proje bölümü şefiyim.
Motosiklet kullanmaya 2014 kasımda başladım, Honda MSX sahibiyim.
Merhabalar. Ersagun Arslan, 30 yaşındayım. Üroloji uzmanıyım. 2 senedir motor sürüyorum. Motorum honda cbr 125r. Aslında epeydir takipteyim ama tanışmak bugüne kısmetmiş. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
bilal efe istanbul da ikamet ediyorum / 25 yasindayim. ozel bir hazir giyim magazasinda mudur yardimcisiyim.
Yunus İplikçioğlu yaş 20. 4 senedir motorlu kuryeyim. Pakette 2010 YBR kullanıyorum. Ayrıca bajaj pulsar 200ns ve Honda 929 rr sahibiyim. Ve bidee 89 model Simson SR51 var.
Fatih Nefes, Yaş 27. 2-3 aydır motosiklet kullanıyorum. Şimdilik cbf 150 ve sym wolf classic 125'im var Mühendisim
Altan Çağatay GÜRDAL. Çizgiroman ve yan ürünleri satıcısıyım. İstanbul Kadıköy'de yaşıyorum. 1964 doğumluyum. Bir scooter ve bir de naked motorum var. Araba kullanmaktan nefret ediyorum.
Özgür /istanbul / Yeni mezun endüstri mühendisi yaş 21
merhabalar arekadaşlar. yeni üyeyim yaşım 23 orman mühendisiyim, orman mühendisliğinde yüksek lisans yapıyorum.
Adım Cengizhan 23 yaşındayım Av bayii ve tekel işletmeleri sahibiyim Sakarya
Motor:
Nasipse Kuba SL 200 olacak
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)