ıspartadan Esmer. yaş 23 selamlar.
ıspartadan Esmer. yaş 23 selamlar.
Motorsiklet Kullanmak İçin Önce Algınızı Değiştirin ve Bütün Pilotların Bir Yerde Farklı Tecrübesi Olduğunu Unutmayın
Bursadan herkese selamlar. Yaş 31, makina mühendisiyim. Uzun süre önce ara verdiğim motosiklet tutkuma R25 ile yeniden merhaba dedim.
Tüm motosiklet sevdalılarına selamlar, tekerimiz düz bassın inşallah...
Selamlar İsmim Ömer Faruk Özçelik Yaş:24 Turizm sektöründe bir restoranın mutfak şefiyim
İstanbulluyum.
Motor:Tvs Apache 150 Kasım-2014'den beri 3000 km
İstanbul / Gümrük Müşaviri / 32 / Pulsar ns 200
Gümrüksel işlemlerde yardımcı olmaya çalışırım (ithalat-ihracat vs.)
metincakir@windowslive.com
Malatya/Merkez
Rıfat Ayaz
Müzisyenim
Merhabalar Motorsiklet tutkunları
Ben Cem istanbul'dan katılıyorum.. Yaşım 33.. Gıda sektöründe çalışıyorum.. Herkese İyi sürüşler.. Saygılar
uuu herkese merhaba abiler ablalar arkadaşlar henüz siteye üye olalı 1 saat oluyo bende 19 yaşında şef yardımcısıyım istanbulda yaşıyorum ve tabiki yaşayan efsane titan sahibiydim 6bin km nasipmis sonra gözlerini yumdu tabi iyi günler
Mümin KARANFİL
Meslek: Elektrik teknikeri
Yunus İplikçioğlu yaş 20 ankara çankaya. Motoru kuryeyim
Edirne'den Okan devlet çalışanıyım yaş 36
Ben hep ordaydım ya sen ¿?
herkese selamlar
Bünyamin Yeşildaş. İstanbul Çekmeköy
18
Merhabalar Salih, Ankaradan Emniyet görevlisiyim. yaş 26
selamlar orhan yaş 28 mekanik ve medikal gaz teknisyeni
Ibrahim Yaşım 21 gaziantepten katılıyorum gıda sektöründe çalışıyorum
herkese merhaba istanbul tuzlada yaşıyorum sakarya üni besyodayım yaş 21 herkese keyifli sürüşler
Adım Şeref Öksüm Soma Manisa TEİAŞ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ nde şef olarak çalışmaktayım yaşım 57
Adim Zafer Yas 62 Emekli 44 Senedir Motorsiklet hastasiyim
Kusura bakmayin Tuslar Avrupa
Merhabalar,
Mustafa AYDIN. 31 yaşındayım. Makine mühendisiyim. Motor tepesinde 1.ci yılımı tamamladım.
Keyifli sürüşler.
Semih Erkuşakçı İzmirliyim, 12 yaşından beri motosiklet kullanıyorum, yaşım 30, matematik öğretmeniyim, aynı zamanda müzisyenlikte yapıyorum.
Abdullah BAL Kütahya Tavşanlı, 12 yaşımdan bu yana motosikletle iç içeyim Şuan 26 yaşında Parfümeri işiyle uğraşıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)