Adım onurhan izmirde oturuyorum manisada maliye okuyorum yaş 20
Murat...30 yaşında, Kayserili, AKÜ Coğrafya Mezunu,Ankara sonrası Şanlıurfada görevli, Yunuslurda Polis Memuruyum..
amerikan filmlerinde alkolikler terapiye gidince bi tanışma faslı oluyo ya,onun gibi olmuş burası bana saçma geliyor
Yaş 20 - Nakliye Firmasında İş takipcisiyim
Merhaba yaş 22 Adıyaman üniversitesinde muhasebe okuyorum Adıyamanlıyım yamaha r6 kullanıyorum.
Yasim 26 ankara da motokuryeyim
İzmirde bornovada yaşıyorum yaşım 19 TEİAŞ diye bir kamu kurumunda çalışmakıtayım meslek alanım elektirk yüksek gerilim, daha ne motoru alıcağımı karar veremedim sizin düşüncelerime katkılarınızla karar vereceğim
selamlar İstanbul ataşehirde oturuyorum yaş 21 tesktil işindeyim
Adım Tolga. Yaş 24 Tekirdağ Çorlu. Ajans'ta Fotoğraf ve Grafik işleri ile ilgileniyorum.
Merhabalar,
Ad-Soyad:
Mehmet Enis ÜSTÜNDAĞ
Meslek:
Eğitim Sektörü-Sürücü Kursu Sahibi
İl-İlçe:
İstanbul /Avcılar
Adım gökhan 15 yaşındayım Maltepe/İST
Merhabalar Yunus ben de Edirne'den, 22 yaşındayım Trakya üniversitesi'nde Mütercim-Tercümanlık okuyorum.
Merhaba arkadaşlar, adım Taylan, 30 yaşımdayım, İstanbul'da yaşıyorum, Turizm Organizasyon Fuar sektöründe çalışıyorum ve bir de şirketim var.
Adım Tolga. 24 yaşındayım. Mekatronik Mühendisiyim Yeni katıldım aranıza bu hafta da motor alacağım umarım
Merhaba adım hakan yaşım 19 memleket Afyon/Merkez pideciğim
Yas 26 ev dekorasyonu alcı vb...
selamlar yaşım 48 mersinden katılıyorum vede mobilya imalatçısıyım saygılar iyi seneler
yaş 27 bilgisayar programcısı ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)