merhaba ben ethem yaş 42
Ben Fırat, 20 yaşındayım, Boğaziçi İşletme 2. sınıf öğrencisiyim, dolayısıyla İstanbul'dayım
ben mustafa Gebze den Memurum yaş 42 olmuş
Selam herkese adım kader yaş 21 uçak bakım teknisyeniyim istanbulda yaşıorum trafiği seviorum motorla trafik vız gelioda ondan heheheheh
adım haskan yas 27.gıda muhendisiyim
adım wo yaş ve meslek zaten biliniyo
...............
37 izmir serbest
ortalamayı yukselttigim icin uzgunum.ancak ortalamanın elli altmıslara cıkmasını dilerim.dusunsenize ne keyifli olurdu.
merhaba ben halil ,mesleğim sawAşçılık, istanbuldan,yaş 22 birde kanuni 250 c motorum var
yüksek tork ve parıltı severim, sadece deri giyerim...
::tutkuy::
merhaba ben salim 3.gemi makina mühendisiyim motor hastasıyım cbr 600f var birde chopper almayı düşünüyorum
[B][I][/I][/B]KULDAN BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKÇA
Selam arkadaşlar İsmim --İbrahim Halil Özaktaş Kilisliyim.Elektrik Elektronik Teknisyeniyim..Karakaya Barajında çalışıyorum..Yaş 41.........Ölüme çeyrek var.Motorlarımın garajda olduğunu bilmek bana huzur veriyor...Acaba öbür tarafta motor varmı.Yoksa eyvahlar olsun
adım attila 36 yaşındayım, istanbul bayrampaşadan.güvenlik
İstanbuldan Namican.25 Yaşındayım.Elektronik Mühendisiyim.Babın Yayın Sektöründe çalışıyorum
Selam. Adım Serkan Mimarım. Ama büroda oturanlardan diil. Sabahtan akşama İstanbulda fink atıyorum. Önceleri motor trafikten kaçış şekliydi ama anladımki tutkuymuş. Daa motorum yok düşünüyorum ne alsam diye ama gözüme KLE500 ü kestirdim. Tabi bide ehliyet işi var
adım mustafa, samsunluyum, kimyagerim, 26 yaşındayım.
adım halil, ticari vasıta yetkili servisinde muhasebeciyim ve 28 yaşındayım.
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
Selam adım serhat ve reklam & basım işiyle uğraşıyom yani anlayacağınız Matbaacıyım baktım ama bizim sektörden kimse yok galiba buralarda Byeee....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)