24 Tekniker
yaş 26
makina mühendisi
henüz motor yok,ehliyet alma aşamasındayım
mustafa manisa oto lastık t. yş 19
Adım Levent, emekliyim ama yurt dışında (Afganistan) güvenlik yöneticiliği ve proje müdürlüğü yapıyorum. 52 yaşındayım.
Yiğit , 22 yaşındayım Galatasaray Üniversitesi öğrencisiyim. 1 yıl sonra bir aksilik olmazsa Yamaha Mt-125 alacağım , tabi ki beyaz
harun - 30 - kırtasiye
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
Herkese merhaba...
Berk Çiğdem
26 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum. Yapım şirketinde prodüksyon amiriyim.
herkese kazasız belasız can güvenliğimizi düşünerek iyi sürüşler dilerim.
Bende erdoğan bursa dan 30 yaşındayım, yazılım geliştirme ve network ağ uzmanıyım
Burak Yalçın Yaş: 24 Meslek: Subaru Master Mekanikerim
Burak Günay. ODTÜ psikoloji öğrenci yaş 23. Yamaha yzf r125
Selamlar yas 34 meslek mali musavir, henuz motorum yok insallah mt 125 bulabilirsem araniza katilacagim
Herkeze merhaba ismim Mehmet, nam-ı diğer tek teker Mehmet, zırt pırt teker patlattığım için bu namı taktılar (latifedir inanmayın )
34 yaşındayım
2 sene Bucak'lı 32 senelikte Antalya'lıyım,
Noter katibi olarak çalışıyorum,
Ninja 300 kullanıyorum ve apaçiler haricinde bütün motorcuları seviyorum, saygılarımla hürmetler...
Bazen 34 yaşında olduğuma inanmıyorum 60 üstüymüşümde genç gösteriyorumuşum gibi geliyo, hürmetler saygılar falan, kimden öğrendim ben bu ağızları ya
Cemil Karakaya Yaş 25 İSTABUL-BAĞCILAR FORKLIFT OP.( Mondail 150 Zat )
Istanbul'dan Omer. 37 yas. CNC program ve cad-cam cisi..
Ben ebru 28 yaşım honda cbr 125 sahibiyim bankacıyım
Ben Davut 21 yaşındayım Hero Thriller sahibiyim Antalya Akdeniz Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği öğrencisiyim.
yaş 35 istanbulda yaşıyorum doktorum daha motorum yok bu gidişle olacak ama ne olacak bilmiyorum göreceğiz.
Yaş 28. Makine mühendisiyim, Güney Kore'de yaşıyorum 1 senedir; lakin 2 aya kadar Türkiye'ye kesin dönüş var. Yaklaşık 1.5 aydır Türkiye'deyim. Motosikletimi aldım, bugün A2 direksiyon sınavını da başarıyla tamamladım. Geriye memur olarak göreve başlamak kaldı.
Yaş 19 istanbul pendikte yaşıyorum. Tornacıyım diyeyim kisaca
Şuanda motosikletim yok ama kisa bir süre içerisinde almayi planlıyorum,
kazasız belasız sürüşler dilerim tüm motorcu kardeşlerime.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)