Merhabalar...İsmim Didem...Öğretmenim
Yakında Honda cbr 250 benim olacak inş.
Merhabalar...İsmim Didem...Öğretmenim
Yakında Honda cbr 250 benim olacak inş.
adım ibrahim kamuda görevliyim Bilişim yaş 31
34
istanbul
öğretmen
cbr250r
Kerem,19,İsik unv. İnsaat muh. Okuyorum
Ninja 250,1 hafta oldu sattim
600f arayislarindayim...
İsmim Eli sanırım en yaşlı uyelerdenim yaşımı gostermem ama 52 ve turistik bir magazada halı satarım istanbul
26 sound designer işiyle uğraşıyorum haydin bu da ilk mesaj olsun...
İsmim Enes.
Çanakkale Çan'lıyım.
2012 Hyosung, 2006 Honda 600F'ten sonra yine hyosung'a 2013 model alarak dönüş yaptım.
Web tasarımcıyım, html, css, joomla ve diğer cms'ler uzmanlık alanım. Aynı zamanda yarım bıraktığım üniversiteye çömü iktisat 3 sınıf olarak devam ediyorum.
İsmim Gökay.
34 yaşındayım.
2011 sonundan beri Çanakkale'de oturuyorum.
Kamu görevlisiyim.
2008 Model SYM Joyride kullanıyorum.
Naci Buyruk, Erzincan. Basın/Medya
2013 Model Mondial Mr Vulture 150 Kullanıcısıyım.
Levent Adım işçiyim.yaş 29 Aslen Erzincanlıyım İzmitte yaşıyorum
merhaba ben İsmail ankara/beypazarındayım tır şoförüyüm
motorum honda cb125e
hayatı motor yapmışım biniyormuşum...
Merhaba kendimden bahsedeyim ismim zafer 27 yaşındayım tekirdağ doğumlu olup edirnede ikametgah etmekteyim özel sektörde satış elemanıyım işletme 4. Sınıf öğrenciisiyim aynı zamanda, en büyük hobim fotoğrafçılıkla uğraşmak ve tabiki 2 teker.. Sağlıcakla kalın..
- Yaş 26 TSK personeliyim. Aslen Eskişehirliyim. Belirli bir adresim yok her an her yerde olabilirim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
merhabalar .. ismim serdar soyadım pehlivan yaşım 21 izmirde oturuyorum dominos pizzada motokuryelik yapmaktayım asıl mesleğim otomotiv dışardan lise devam ediyorum eski kasa cbf 150 arayışı içerisindeyim...
Mehmet Tay
Ankaradan slmlar ODTÜ Makina Mühendisliğindeyim. Snowboard ve motorsiklet basta olmak uzere kickbox gitar az bucuk dans ve baslangic duzeyde scuba diving ilgi alanlarimda...okurum gezerim...2010 600RR sahibiyim...bilgili eglenceli gusel gunler diliorm herkese...
merhaba adım nurol 16 yaşındayım oto elektirikçiyim istanbul bağcılarda oturuyorum
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)