Merhabalar ben Fatih yaş 33 arena ses ve ışık sistemleri adında bir şirketim var faaliyet alanlarımız: konser,festival,fuar,düğün,gibi sahne ve orkestranın olduğu birçok alanda Organızasyon ve teknik hizmetleri
Merhabalar ben Fatih yaş 33 arena ses ve ışık sistemleri adında bir şirketim var faaliyet alanlarımız: konser,festival,fuar,düğün,gibi sahne ve orkestranın olduğu birçok alanda Organızasyon ve teknik hizmetleri
Merhaba. Yas 25 adidasta magaza mudurlugu yapiyorum./istanbul
Istanbul pendik den selamlar 25 yasindayim kamu calisaniyim kazasiz surusler
istanbul maltepeden selamlar, 34 yaşımdayım, otomobil alım satımı ile uğraşıyorum...
neredeyse 10 sene önce konu açılmış maşallah halaa güncelliğini koruyor..
26 yaşındayım hala okuyorum grafik tasarım bölümünde öğrenciyim :D bu gidişle daha okurum ben : D
Egehan Çakır(Taze reşit,18) üniversite sınavi mağduru ve chopper sürücü adayı,Amatör fotoğrafçı ilt:fb.com/egehancak
Buradan başlayalım bakalım..
Ben Osman Üsküdar 'dan. Özel sektörde yöneticiyim.. İlk ve yeni aldığım motoruma istinaden bilgilenmek amacıyla kayıt oldum kendimi tanıtıyorum..
Umuyorum bir çok yararlı bilgiye buradan ulaşabileceğim.
Herkese selamlar iyi forumlar
Selamlar ben coşkun 26 yaşındayım, bankacıyım ve istanbulda yaşıyorum.
Selamlar,
Adım Miraç Koray TÜMER, 29 yaşındayım. İzmir'de yaşıyorum. İEÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü mezunuyum ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü yandal mezunuyum. Klemsan Elektrik Elektronik'te Ar-Ge bölümünde ürün tasarımcısı olarak çalışıyorum.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
merhaba arkadaşlar adım Osman YAKICI yaş 34 aslen Erzurumluyum ama görev nedeni ile Ardahan'dayım Ardahan Üniversitesinde grafik tasarımcı ve fotoğrafçıyım evliyim ve bir çocuk babasıyım
Bu siteye 2013'ün başında üye olmuştum, yine de bu konuya cevap vereyim.
Ben, Melikşah Hatipoğlu
Makine Mühendisliği okuyorum.
İlk motosikletimi 1 aya kalmaz alacağım inşallah. 1 yıldan daha uzun süredir, araştırıyorum, bilgi topluyorum, dolduruyorum içimi.
Sanırım CBF 150 alacağım. Gözüme şu motosikleti kestirdim;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...56215500/detay
Herkese iyi günler, zevkli sürüşler...
Selamlar ben Muammer Yazıcı 32 yaşındayım, web sitesi tasarımı ve turizm (yurtdışı,yurtiçi turları ve otel) ile ilgili kendi işimi yapmaktayım.
Sevgilerimle.
selamlar ben hakan 33 yaşında kamuda çalışıyorum[COLOR="Silver"]
[
Merabalar ben Serkan. 23yasindayim. Karadeniz Teknik Universitesi Turizm ve Otelcilik bolumunde okuyorum ayni zamnda bir otelde resepsiyonda gorev aliyorum.
Selam ben gökay antalyadan yaş 25 Gemi kaptanı
ismim kaan yaş 28 özel bir şirketin ceo suyum.şaka şaka işçiyim
Tüm motorcu abilere ablalara arkadaşlara hayırlı günler. Samet Kösemeci yaş 18 Lise son sınıf elektrik elektronik bölümü okumaktayım uzmanlık alanım fotoğrafcılık ve bilişim bilgisayar işleri.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)