Merhaba,
kocaeliden sefa şenol. 22 yaşındayım. Halkla ilişkiler ve reklamcıyım
Merhaba,
kocaeliden sefa şenol. 22 yaşındayım. Halkla ilişkiler ve reklamcıyım
O Değilde siteye 16 Yaşından küçük bebeler Üye oluyor Hatta bir çoğu 12,14 ,15 yaşındayım hangi motoru alayım diye Topik açıyor onlar hangi şıkkı seçiyor acep merak ettim
Selamun Aleykum İstanbul/Bahçelievler rıdvan yaş 25 meslek bilgisayar teknisyeni iş : kibarlı doğal sağlık ürünleri .
Selam millet... Doğan Bartın/Amasra 86 modelim özel bir şirkette yeraltı nakliyecisiyim merak edenler için yeni nesil madenci
Selamlar,
Benim adım da Gökçen 29 yaşındayım Bilgi İşlem ve ICT Satın almacıyım fakat işsizim iş arıyorum
yaş 24 sinema sektörü adım can (bi adamın herşeyimi ters olur)
yaş 24 denizciyim stajyer kaptanım
merhaba ben ıstanbuldan olgun 24 yaşındayım promosyon firmasında pazarlama elemanı olarak çalışıyorum
Konya - 23 Yaşındayım. Mevlana Üniversitesi'nde Yazılım- Web - Bilgi İşlem - Grafiker olarak çalışmaktayım.
Ankara - 23 yaşındayım diş hekimliği 5.sınıf öğrencisiyim.
İzmir, Yüzme Antrenörü selamlar
Çok gençsiniz lann hepinizin hayalleri var...beklentileri var hayattan...ama maalesef devlet memuru olup yırtabilmek gibi azınız mutlu olacaksınız...mutluluktan kasıt özel hayat ve kariyer anlamında toplumda saygınlık gören bir etiketinizln olması..sizi tanımlayan göreceğiniz saygıyı belirleyen o maluk etiketler...seni sen olduğun için sevenlerin peşini bırakmayın...onlardan uzaklaşmayın..nacizane tavsiyemdir hayata dair...kimimiz için hedef bir 1000 lik makinayken kimimiz için sevdiğimiz insanla bir hayat kurabilmek..kimimiz iş hayatında zirveye odaklanıp geleceğe umutla bakıcaz..ben önce sağlık olsun diyorum..kazasız belasız şu hayatı ite muhtac olmadan tamamlamak...engelsiz bireyler olarak verilen bu nimetlerden keyif almak...evladlarımızın güzel günlerini görmek amac...onların acılarına şahit olmamak hayat benim için...
yaş 33, uşak merkezde matematik öğretmeniyim memleket Karahallı
inanmıyom... başkan bende garallı kırkyaren köyündeyim..ve garallılı örtmenim var cjesus nikli MT de arkadaş listemde kendisiyle tanışmanı isterim...selam sevgiler kaynaşalım Uşak mecoram 1 ay önceydi...yeni geldim sayılır doyamadım memleketime...arkadaş listemde jackal 64 var o da garallıdan İstanbulda ikamet etmekteyiz..eyvallah...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...u-2250-km.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Selam, yaş 29 Turist Rehberiyim
Selamlar , yaş 24 ambalaj satış pazarlama (ihracat)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)