Üye olduğumda işaretlediğim yaş aralığından çıkmışım, vay be...
Üye olduğumda işaretlediğim yaş aralığından çıkmışım, vay be...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
merhaba; ben hüseyin ankarada yaşıyorum , 31 yaşındayım sağlık sektöründeyim
Merhaba ben Murat Yaşım 22 Adanalıyım.Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halk ve İlişkiler Tanıtım bölümü öğrencisiyim
1955 ISTANBUL dogumluyum 1979 yilinda ilk motorumu aldim su anda F 650GS 2001(PTT sarisi) kullaniyorum yaz kis kullaniciyim elim anahtar tutar muhendis’im Besiktas’da oturuyorum toplam yaklasik 250 000 km kadar motor tecrubem var motosiklet hobilerim arasindadir oldukca eski bir windsurf’cuyum kislari snowboard severim motor sporları seyahat ve doga duskunuyum arkadas canlisiyim herkeze selamlar ben geldim.
Murat, Bilgisayar Mühendisi , 33, Çanakkale
ankaradan merhaba. 26 yaş sınıf öğretmeniyim.
Selam arkadaşlar yaş 29 makine mühendisiyim. Forumda ve motor işinde yeniyim. Ninja 250r ile başlamiş oldum. Kadıköydeyim
Selam, İstanbul, 23 Avukat Kadıköydeyim.
ibrahim çırak tekstilde calısıyorum
Merhabalar yaş 28, özel spor salonu işletmeciliği ve fitness antrenorlügü.. Tekirdagdan sevgilerle..
Merhaba arkadaşlar ismim Murat SERTÇAKAN yaşım 43 memur olarak çalışıyorum. Tüm motor tutkunlarına AMASYA'dan selam ve sevgiler.
yaş 25 öğrenci deu maden müh..
üzeyir yaş 31 sigortacıyım...
Adım Coşkun Odaman. 24 yaşındayım. Özel sektörde bir gözetim firmasında çalışıyorum.
nerdeyse işçi yok burda yaww.yaş 31 işçi emekçiiiiii saygılarr
ben yazdımmı yazmadımmı hatırlayamadım ,
Kod adı : İKM
Adı : Mehmet Mümtaz
Soyadı : Yatağan
İkamet : Muğla
Memleket : Denizli
Meslek : İnfaz ve Koruma Memuru
Motosiklet : 250cc Supermoto
Hobileri : Karakalem resim çizmek, Tamirat yapmak ve motosiklet binmek
Beklentileri : R1150 GS Advanture
Adım can 18 yaşındayım izmir bergama
s.a
aydın didimden ramazan capris palas turizm..
Arkamdan konuşup beste yapacağına, yüzüme konus da düet yapaIım.
Selamlar,
Adım Mustafa Kemal. İstanbul Tuzla'da oturuyorum. İtalyanca çevirmenlik ve iş makinesi satış işi yapıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)