anketi üye olduğum tarih itibariyle 30 olarak işaretlemiştim. fekat şimdi 34 yaşındayım. anket kendini otomatik güncellemiyor. belirteyim de yanıltıcı olmasın yani.
26-30 yaş aralığı 1035 değil 1034 kişidir.
bilgilerinize.
anketi üye olduğum tarih itibariyle 30 olarak işaretlemiştim. fekat şimdi 34 yaşındayım. anket kendini otomatik güncellemiyor. belirteyim de yanıltıcı olmasın yani.
26-30 yaş aralığı 1035 değil 1034 kişidir.
bilgilerinize.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
16-20 arası
Selamün Aleyküm cümleten. Adım Recep ŞAHİN. İstanbul büyükşehir belediyesinde memur olarak çalışıyorum. Motorum keeway sl 150 yeni aldım. siteye de yeni üye oldum. amaç sosyal çevre edinmek ve motorlar ile ilgili konuları paylaşarak öğrenmek. Herkeze iyi günler diliyorum. Arkadaş olmak isteyen arkadaşları bekliyorum.
Selam adım furkan istanbuldan ilaçlama şirketi sahibiyim yaşım 26
selam 21 yaşındayım marmara iletişim halkla ilişkiler 3.sınıf öğrencisiyim
Adanadan forumunuza üyeyim. Yaş 30, iş ticaret. Hekese selamlar, saygılar...
Motor: Yamaha YZF-R125
Selam.Adım Can Alper, Trabzon doğumluyum,Ordu'luyum,ailem Samsun'da oturuyor.Ben Denizli'deyim.Öğretmenim.Motorum Asya Ghost 350 CC
Merhabalar
Ben BALIMSULTAN.Berlinde Bir lokantada calisiyorum.HONDA CBF 1000-AA 2012 Model ABS Kullaniyorum
Malatyaliyim-tüm arkadaslara selamlar diyorum
Bi de hobilerimizi yazsak tam olacak. Kendimi, evlilik programlarında kendini tanıtan, başından kötü bir evlilik geçmiş; anlayışlı, güvenilir ve mümkünse bir ev sahibi eş arayan damat adaylarını izler gibi hissettim.
Yaşım 25. Bir gsm bayisinde çalışıyorum. Beni yolda bırakmayacak, güvenilir, az masraflı ve mümkünse dolgun ss li bir motor arıyorum. Benle sıkılmadan gezebilecek adaylarımı bekliyorum. Söz deposu hiç boş, lastikleri hiç sinik kalmayacak.
yaş 24 tokatta fotoğrafçıyım manzara ve motosiklet fotoğraflamayı seviyorum motosiklet en büyük stres atma eğlence rahatlama kaynağım hız delisi değilim kurallara uymayı severim ramzey qm-125D / yamaha ybr 125 / hyosung RT125 / mondial 150 mc-x kullandım
Merhaba.
Adım Cihan.
Erciyes üniversitesi iktisat bölümünde okuyorum.
bu yaz motorumu alır almaz tam anlamıyla aranıza katılacağım
[B][I]4 teker bedenimi taşır; 2 teker ise ruhumu .[/I][/B]
Adım Mahmut
Lise 3 öğrencisiyim
Haziranda 17 mi doldurduktan sonra ehliyetimi ve hemen ardından motorumu alıcam
[B][COLOR="#FF0000"]BEYKOZ _[/COLOR][/B] :farao:
Gençler,bu motosiklet hastalığı benim gibi 57 yaşındaki bir ihtiyar delikanlıyı sizlerle
aynı forumda buluşturdu.
Selam beyler ben 70 yaşındayım emekli yöneticiyim
Dışardan liseyi bitirip gittiğim yere kadar gideceğim
Devlet babanın kolları altında bir yer edinirim inşallah
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
y:27 m:bankacı istanbul
ehliyeti ve tam koruması olanlara keyifli sürüşler
yaş 26
Receptionist
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
yaş 19 bahçıvanım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)