22 Yaşındayım. Almanca Uluslararası işletme yönetimi üniversite öğrencisiyim. Şimdilik 94 model bir GS500E mi toplamaya çalışıyorum.
Merhaba;
Serhan. İstanbul'dan. Bir GSM operatöründe teknik operasyon bölümünde çalışıyorum.
10 gündür Kymco Venox 250 kullanıyorum
ismim bayram denizli de yaşıyorum ulusal bir gazetenin dagıtım işini yapıyorum yaşım 25
19 yaşındayım..kıbrıs doğu akdeniz üniversitesinde mekatronik mühendisliği okuyorum
selam.. remzi çakır / kepçe operatoruyum ayrıca sanrtal operatorlugude yapıyorum / yas 20 askere 2 ay var 92/2///BARTIN Merkez
İsim : Ali Ferliçolak
Yaşadığı Şehir: Konya
Meslek : Kepçe oparatörlük & alım satımı
Motosiklet: Mondial 125 agk
Yaş 20 Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü 1. sınıf Selamlar.
sa arkadaşlar yaş 33 gece zabıta gündüz agırvasıta şöförü mecburen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
yanlız anketi yapan arkadaşa çok teessüf ediyorum neden 30 .40 yaş arasını pembe çubukla yapmış çok ayıp ..
SEN BENİM YAŞADIKLARIMI HAYAL BİLE EDEMEZSİN
Merhaba...Yaş 42 eskiler tanır Motor başka Sevda... Ferhat İstanbul ...Yeni Üye...Yeni Motosiklet Honda CBR250R... Mototal Kızıltoprak'tan 12 taksit aldım. Bilmem iyi mi yaptım?
selam yaş 21 iş bayan kuaförü ama para yok o yüzden nerde iş orda ben her işi yapıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:17 ----------
arkadaş bende 92 ye2 gidecem ama belli degil nereye çıkdıım mersindeyim
Merhaba. 24 yaşındayım. Madencilik (doğal taş) işiyle uğraşıyorum.
Saygılar
Selamlar tevellüt 1981
Yüzme Antrenörüyüm
İstanbulda oturuyorum Büyük Çekmece ya da Merter civarlarındayım
onceden kullandıgım motorlar
şimdi KTM DUKE 2 640
gsr 600 Suzuki
Hoda XL 200
Kanuni 250 ( ilk choper modellerindendi )
selamlar
selim vatan
22 yaş ege üniversitesi sosyalbilgiler öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi
ikea da part time ekip üyesi
motorum kawasaki er 5
selamlar 17 yaşındayım. MUĞLA/FETHİYEDEN bir motorcuyum . :D öğenciyim
Selam adim Abdullah ist maltepe yas 23
merhaba...adım aykut... 30 yaşındayım... bursada yaşıyorum... çiçekçilere toptancılık (ambalaj malzemesi) yapıyorum...
s.a herkese öncelikle Emre Çobanoğlu ADANA yaş 19 üniv hazırlanıyorum yeni katıldım aranıza ve gtr250r olanlar eklesin lütfen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)