Adım Muharrem yaş 18 bir bilgisayar teknik serviste elemanım ayrıca okul okuyorum
Adım Muharrem yaş 18 bir bilgisayar teknik serviste elemanım ayrıca okul okuyorum
alone base kesin matrax dinliyorsun. Dinlemiyorum dersen farımı kırarım
Motosikletli Kaplumbağa...
Yaşım 19.İstanbul Üniversitesi'nde öğrenciyim.
35 didim?.....
İsmim=Aliş uğur BOĞA
Yaşım=17
Boyum=1.75
Kilom=95
Memleketim=Ankara-Amasyada ikamet ediyorum...
Mesleğim=Bir yandan öğrenci___Diğer yandan LK VE JNS'te satış elemanı yakında bölge bayi olucam 18e basım da :D[/B]
Cafer Karakuş, 40 yaş, Mali Müşavir
önder gürel
kendi işim tekstil
19 yaş..kıbrısda mekatronik mühendisliği okuyorum
26 manavgat cıty ;))
yaş; 26, meslek; matematik öğretmeni, müzisyen ( gitarist )
Yaş 22 Yüzme Antrenörü ve Öğrenci
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aga yanıma gelince görürsün vergi levhasını ))) yapamadım değil 6 ay kadar ortacılıkta yaptım aga utanılırmı meslek meslektir ekmek parası değilmi demii en kısa zamanda yanıma belkliyorum bi mangal yapalım ganga burası müsait mangala söz demi gelcen ?
Merhâbalar..
19 yaşındayım DJ'lik yapiyorum.
oğuzhan çağlar 25 yaş tokat'ta muhasebecilik yapıyorum...
iyi hoş yazıyoruz da yazandan başkasıda onu farketmiyo daha sık iletişim kuracağımız bişiyler yapsak iyi olma mı?
Selamün Aleyküm arkadaşlar. adım murat garaçoğlu istanbul kavacık ta oturuyorum,asıl mesleğim kaynakçılık ama ben kamyon şoförlüğü yapıyorum (1993 BMW r80 rt)
28 yaşındayım
mekanik tesisat malzemeleri satıyorum.
selam güzel olmuşta bide toplanıp tanışa bilsek (İstanbuldakiler) emekliyim elektronik teknisyeni idim bilgisayar tek. de var idi ama artık herşey hobi hayat bile bu yaştan sonra ha yaş elli
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
55 yaşındayım, üniversitede profesörüm, bu da benim fotoğrafım:
O zaman bu şarkı sana gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=nYZnJ40oU6k&ob=av3e
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)