Selam 21 yaşındayım tip fakültesi ogrencisiyim
Selam 21 yaşındayım tip fakültesi ogrencisiyim
Merhaba İstanbul dan 31 yillik alone base işim radyo televizyon
''Carpe Diem''
adım adem 31 yaşındayım özel güvenlik görevlisiyim.
mehmet ali dumlupınar dış ticaret bölümü 2.sınıf öğrencisiyim aynı anda da 5 yıldızlı bi tesiste halkla ilişkiler elemanı olarak çalışıorum yaş 21
Selamlar, Mehmet Karacalar, Yaş 29, Polis memuruyum
Yasim 30. Pazarlama isi ile ugrasiyorum. Tibbi tanitim temsilcisiyim. Halk dilinde reprezant.
yaş 24 sakarya bilgisayar programcısı
merhaba ben mete,istanbulda yaşıyorum ünv öğrencisiyim yaş 23
Yaşım 20
Mersin Üniversitesinde Öğrenciyim
Sado
36 yaşındayım Öğretmenim.
Selamm Yas 18, 2 yildir kullaniom. Meslegim PC tamir servis, ama motora karsi ilgim asiri oldugundan Ara sira Kuryelikde yaptim,yani motorsuz duramiom, motor sevgim yuzuden kac kez ishtden calistigim yerden kovuldum !! ))
I From Azerbaijan/ BAku
Bende Bağımlısıyım,ama uyuşdurucu değil , Motor.....
MRB BEN DE TIBBİ SEKRETERİM.ADIM ZEYNEP TAN. MOTOSİKLETTEN VE SAHTEKAR İNSANLARDAN NEFRET EDERİM.HAYATA YÜZEYSEL BAKIP YÜZEYSEL YAŞAMAK GEREKİR.GERİSİ TEFERRUATTIR Kİ BİŞEYE YARAMAZ...BU SİTEYE NERDEN GİRİLİR BİLMEM. HERHALDE ARKDAŞLARDAN BİRİ ÖNCEDEN GİRMİŞ Kİ SAYFA AÇILDI.BAKTIM HERKES BİŞEY YAZMIŞ DEDİM BEN DE YAZAYIM BARİ......KÖTÜ MÜ OLDU BİLEMEMMM ARTIKKKK...
112ciyiz
34 öğretim görevlisi
Yaşım 24, öğrenciyim, 6 ay sonra da işsiz mühendis olucam, her ne kadar daha okumaya halim yoksa da yüksek lisans yapabilmeyi umuyorum
Ben Mersin den esnafım fibergalass tekne imalatı ve deniz motorları satışı ile ugraşmaktayım
Ortak noktamız motorlarımıza olan düşkünlüğümüz
Merhabar..
Ben Kemal Kutlu 24 yaşındayım.
Kendi işimin patronu ve peyzaj mimarıyım.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)