slm adım Mustafa 27 yaşındayım hakimim
slm adım Mustafa 27 yaşındayım hakimim
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
23 yaşındayım...üniversite öğrencisiyim...henüz askerlik yapmadığım maalesef vatan hainiyim.. adamdan saymıyorlar ağbii...ne kız veriyorlar ne iş...dağa çıksak tepeler yüksek üşürüm oralarda... babam ölürse ev bana kalacak...evi satcam 230 bin gaymeye 12 tane sıfır beyaz kasa cbf 600 alıcam Honda bayisinden...hayata inat sisteme inat babama inat...onun hayatın olağan akışı çerçevesinde göçmesini bekliyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
39 askeri danışmanlık ve haftasonları yakın dövüş eğitimi ama hayalim harley davidson servisi açmak
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
27.5 yaş istanbul uluslarası satış sorumlusuyum
Yaşım 24 Bi internet sitenide satış müdürü olarak çalışıyorum.
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
Yaş oldu 21.Yeni başladım 2. üniversiteme.Birincisi 2 yıllıktı.2. sınıfta uzadı.Ben de ayrılıp jeoloji mühendisliği kazanıp oraya geldim.Çalışmıyorum.Baba parası ile yaşıyorum diyebiliriz.Ağırıma gitse de durum böyle.. :=) Diğer arkadaşlara başarılar diliyorum.
selam 39 yasındayım borusanda bmw motorşiklet ustasıyım
kara murat benim FUAT KOŞAK
Merhaba
Yaşım 35, mesleğim elektronik sistem tasarımcısı..
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
aslında sen bize yardımcı olabilirsin şu motorların devra şemalarında dimi bu topic iyi bence ben mesela iyi tamir ederim elektirikden anlıyan birini buluruz sonra devreden o ne güzel servise gitmeye gerek kalmıcak
Elimden gelecek birşey olursa daima.. Aslında Türkiye'deki motosikletler için yapılabilecek çok güzel uygulamalar var ama adet/maliyet meselelerinden yaklaşamıyorum.. Mesela 125 cc için bir enjeksiyon sistemi hiç fena olmazdı..
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
Bir tekstil fabrikasında üretim ve planlama bölümünün tek ve daimi üyesi =)
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
27 yaşında kendi halinde bir inqilizce öqretmeniyim
memleket konya yaş 40 muhasebeci ve öğrenci yurdu işletmecisi
Merhabalar Yaşım 17 Öğrenciyim,Elektronik Sistem Uzmanıyım(Baba mesleğim) vede GSR ciyim !!
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)