Arkadaşlar merhaba adım Nadir esnaflık yapıyorum 36 yıldır motor kullanıyorum bilin bakalım kaç yaşındayım
Adım alaaddin aranıza İstanbu'ldan yeni katıldım. Koyu bir motosiklet tutkunuyum. Yaşım 58 ve 40 yıllık motor kullanıcısıyım.
herkeze selam ismim cem 28 yaşındayım edirne ...
Merhaba adım Ali Erhan YILDIRIM 2 sene Devlet memurluğu, İzmir Hava alanında USAŞ ta ,Istanbul hava yollarında satınalma bölge sorumluğu,Piyanist Şantörlüğün popüler olduğu 1984,1988 yılları arası piyanist şantörlük , inşaat ve elektrik tahahüt işleri, derken Ak Galvaniz AŞ de sekiz sene idari işler ve personel müdürlüğünden sonra Tekeüt olarak şimdiki motorum CBR 250 R ile Türkiye turlarına devam ediyorum darıs başınıza
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
selam ben kadir,yaşım 24. üniversite öğrencisiyim.5 aydır motosiklet kullanıcıyım
[COLOR="#DAA520"][/COLOR][B]Deveye sormuşlar neren eğri diye,bir türlü öğrenemediniz ALLAH sizi bildiği gibi yapsın demiş[/B]
Ankaradan Safa 23 yaşındayım 18 yıldır bir fiil öğrenci 7 aydır fiilen motorcuyum
Kac zamandir yazsam mi diye dusunuyorum. gercekler acidir! 19 gun sonra 31-40 kategorisine giriyorum. 31 doluyor yani
Asil işim turist rehberligi. Fakat bes yildir bir sirkette calisiyorum...
selamün aleyküm,ben hakan arıcan momilya imalatcısıyım
yaşıda sorarsanız 28
selamun aleyküm gençlerrr ben Devran ÇELİKOL . yaş 22. sanayi/ticari dalgıçlık
herkese hayırlı akşamlar adım abdullah akhisarda oturuyorum yolunuz düşerse beklerim. yaş 27 dersanede danışma memuruyum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Selam, yıllardır motor meraklısıyım ama 30 yaşında ancak bir motor almaya cesaret etmiş biri olarak kendimi takdir ediyorum. Henüz bir çaylak olduğum ve kendimden çok başkalarını düşündüğüm için fazlaca trafiğe çıkmıyorum. Grafik tasarımcıyım. İstanbulda yaşıyorum. Ama moto kuryelik de gözüme fena bir meslek gibi görünmemeye başladı )
slm ben mert 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum orman endüstri mühendisiyim )))))))
VE TANRI MOTORU YARATTI
merhabe ben de aranıza yeni katıldım.
26 yasındayım ve bilgisayar müh.
Herkese tekrar selamlar. 33 Yaşındayım, Bilişim Sistemleri Uzmanıyım
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Merhaba adım Fevzi 17 yaşındayım ögrenciyim
Domino'sPizza
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)