İsmim Okan.37 yaşındayım.Antalyada Ali Bey Side Resort un Sound & Light Şefiyim.Ek olarak İzmir li rock grubu Rampage in bas gitaristiyim.Herkese iyi forumlar.
İsmim Okan.37 yaşındayım.Antalyada Ali Bey Side Resort un Sound & Light Şefiyim.Ek olarak İzmir li rock grubu Rampage in bas gitaristiyim.Herkese iyi forumlar.
İsmim ilker, yaş 23 , Ankara'da yaşıyorum, bilgisayar mühendisiyim
orhun 23 yaşındayım ç.ü ziraat müh. ögrencisiyim
Merhaba arkadaşlar,
Ben Yusuf VURAL, 32 yaşındayım, Avrupa Birliği Uzmanıyım. Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...
daha yeni üye oldum adım efekan 15 yaşındayım puch maxsi s 94 model mobiletim var . bazen o beni bazen ben onu taşıyıp gidiyoruz işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
bi kaç sene sonra bi yamaha rx king almayı düşünüyorum hastasıyım
bende şuan 26 felanım heralde :D meslek s.m.m.m.
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
aklıma bu şiir geldi nedense..
http://www.youtube.com/watch?v=1dYvfi4p-_s
35 değilim ama bu şiiri severim..
anaam topic varmıs burda.
melebaa, ben ergun. 24 yasımdayım. dominos pizzada restoran müdürüyüm.
ben sinan yaş 26 e-ticaret işiyle uğraşıyorum kendim. istanbul avrupa yakası beşiktaş tarafı ikamet. saygılar
Veysel Can Özezmeci.21 yaşındayım.Melikşah üniversitesi hukuk fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim.Burdan almanyadaki halama slm...
herkese selam,yaşım 39,istanbul anadolu yakasında motosiklet bayi ve servisiyim,reklam olmasın diye marka yazmıyorum.
herkese hayırlı akşamlar, 26 yaşındayım, eskişehirde yaşıyorum, kamu personeliyim,
Adım Mustafa, Aksaraylıyım, yaşım 26, pek çok mesleğim var ama şu an sabit bir yerde en gezicisinden memurum.
Ben Görkem,bursalıyım,23 yaşındayım,erzurumda kimya mühendisliğinde öğrenciyim..
[B][I] Yolculuk etmeyi seviyorum ama varmaktan nefret ederim[/I][/B] (Einstein)
selamlar yaş 20 bilgisayar teknisyeniyim ama aveada alarm takip merkezinde istasyon takibi yapıyorum ...
SELAMLAR BEN KADİR 20 YAŞINDAYIM ELEKTRONİK TEKNİKERİYİM KPSSYİ BEKLİYORUM HONDA CBR 125 ALAÇAMMMM
Ben Teoman EGE ,İstanbulluyum , Bursada yaşıyorum, yaşım 65 , mesleğim mimarlık.
Ben Şevket. Ankara'da yaşıyorum. Yaş 16, pek meslekten sayılmaz ama öğrenciyim.
Ben Arif, 24 yaşındayım, Boludanım, kamu görevlisiyim
izmirden mustafa 23 yaşındayım özel güvenlik görevlisiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)