herkeze merhaba cbf 150 almayı düşünüyorum yakın zamanda butcem buna uygun acaba bu motorla ilgili goruslerınızı alabılırmıyım
herkeze merhaba cbf 150 almayı düşünüyorum yakın zamanda butcem buna uygun acaba bu motorla ilgili goruslerınızı alabılırmıyım
Hasan Vatansever pamukkale üniversitesi makina mühendisliği okuyorum aynı zamanda İzmir'de kanuni ve hyosung bayiliğinde çalışıyorum
adım sezen bodrumdanım motosiklet bayisinde muhasebe satış yedekparça.. her iş dermişim.. sanırım 28 olmuşum..
Merhabalar,
Adım Arca DİRİL, 17 yaşındayım 12 Temmuz da 17 bitiyor hayırlısıyla da motor ehliyetimi alıyorum.. Lüleburgaz 'danım, Lüleburgaz Lisesi 3. Sınıfta okuyorum.. Burada olduğum için de mutluyum..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Merhaba arkadaşlar,yaş 24...Üniversiteyi bitirdim(bölüm önemli değil,kaldırım mühendisliği değil ama ) Zira alanımla ilgili iş bulamadım.Lüks bir cafede(genellikle avukatlar,doktorlar vb. şahsiyetlerin takıldığı meskun bir mahalde) garsonluk yapıyorum...Yani anlayacağınız bir dava dosyası nasıl çalışılır biliyorum.Dalak,böbrek,dahiliye bilgim de vardır Ama benim bildiğim mınçıka kabına sığmazz.Çok yönlü hedefleri olan biridir.Haftaiçi 10 saat,hafta sonu 12 saat ömür boyu çalışmazHem de günlük 30 lira,artı bahşişHele şu son 2 ay bir geçsin,yeni işimi yazacağım Allah'ın izniyle Bu arada günboyu cafenin lap toptan giriyorum,dipnot olarak eklemek isterim
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
Adım Tuncay, yaşım 38, Bandırma ' lıyım, Kamu görevlisiyim.
meraba ben ist bostancıdan onur mesleki açıdan [kuaförüm] toplumsal açıdan [esnaf] statü dersen [salon işletmesi] bide sınavlara son 1 hafta kala çalışsam da [aöf ögrenciyim] görmek istediğin yaştayım
18 Yaşındayım. Mert Eğilmez. Bursa Dobruca Sosyal Tesislerin'de Garsonluk Yapıyorum. Anadolu Otelcilik Truzim Meslek Lisesinde Okuyorum (:
'' BlackRussian // TVS Apache RTR 150 //
Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme.Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer..
19 yasındayım adım cemal kocaelindenim
caner keleş
hacettepe tıp
ismim ibrahim yaş 18 konyada yaşıyorum makine teknisyeniyim
İsmim FATİH.
Doğma büyüme Denizliliyim.
Mesleğim : Otomasyon & Elektronik haberleşme
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bi türlü unutamadım şu izmiri.
Merhaba Adım Engin DERELİ İstanbuldan,
Telekominikasyon firmasında Uzman Yardımcısı olarak çalışıyorum
Bu arada yaş 29
...Vatan 61 Mekan 34...
Kullanıcı adımla paralel olarak ismim Fatih, Mühendis'im (Makina Müh), yaş baya ilerledi 26'yı devirdik...
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
sanirsam agustosta 30 olacak..
ama gostermiyorum bilgisayar programi yaziyorum
selamlar yaş 32 öğretmen
adım yiğithan ..
kamu personelim..
yaş 34 gibi tam hatırlamıyorum
ruhum genç daha
adım ümit istanbul şişli de yim..meslegim acil tıp teknisyeni ...saglık memurlugu yapiyorum özel bi hastanede
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)