SELAM motorsiklet tutkunları bende yenıyım ve sizi sasırtmaya hazırım modıfıyede benı geçebilcek varsa çıksın karşıma hodrı meydan selamlar çok yakında resımlerımı goreceksınız
SELAM motorsiklet tutkunları bende yenıyım ve sizi sasırtmaya hazırım modıfıyede benı geçebilcek varsa çıksın karşıma hodrı meydan selamlar çok yakında resımlerımı goreceksınız
GÜNEŞE ULAŞMAK
İÇİN YILDIZLARI GEÇMEN GEREK...
Hoşgeldin resimlerini bekliyorum..
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
hadi bakalım...............
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Hoşgeldin. Bence en çok kimin parası varsa en iyi modifiyeci odur. Ama seninde çalışmalarını merak ettim doğrusu.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
hadi bakalım cok iddalısın
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
Biraz hızlı giriş yapmışın. Burada sanmıyorumki kendine rakip bulabilesin. Hoşgeldin
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
çok ilginç
---TURKISH STUNT---
arkadaş kendinden emin.demekki bi bildiği war
aramıza hoş geldin çok iddalı geldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
eğer bu kişi sertay 'sa doğru söylüyor yabancı gelmedi bana sizin siteye kaydoldum demişti tam bir uçuk kaçıktır durun size motorunuda göstereyim eyer o kişiyse
hoşgeldin bu arada bu motorunun eski hali şimdi daha bi değişik eğer o kişiyse gerçektende iddalıdır
eğer sen sertaysan senden iddalısı yoktur onay veririm değilsen aha böyle gülerim
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
sağol croscu dostumuz scooterden emeklı batu arkadaşıma teşekkür ederim bakalım crostan emeklı edebilcekmıyz bu motorun eskı resımlerımden ama yenısı yakında sinemalarda görebileceksiniz özen film sunar bu arada sadece rakıp olarak bathuyu görürüm çünkü hayal gücü gelışmış bir arkadaşımız
GÜNEŞE ULAŞMAK
İÇİN YILDIZLARI GEÇMEN GEREK...
Bumudur modifiye oyuncak çocuk motosikleti gibi duruyor hiç yakışmamış ve şahsi fikrim başlıktaki iddalı konuşmaya göre çok yetersiz kalmış
arkadaş sen daha çok görünüme önem vermişsin performasına dokundun mu bari modifiye dediğin sticker demek değil çünkü.
bide buraya bak http://www.motosiklet.net/forum/foto...-350-cawa.html
ama emeğine saygı
MoToCroSS RuLeZZ
eee adi bakalım ama hep aynı tip üzerinde çalışmış. başka bişi yok mu? dünyada pek çok motor tipi var
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
abi o nee yaa uçak kuyrugu takmışlar mondiale helal ne dieyim...
egzozda yakıo ...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
BENCE MODİFİYE İYİ OLAMAMIŞ ÇOK CIRLAK KAÇMIŞ TABİ HERKESİN ZEVKİ KENDİNE GÖRE AMA GEREKSİZ APARATLAR VAR HEM MODİFİYE PERFORMANS KONUSUNDADA OLUR BİRAZ
KIRMIZI BOĞA..
arkadaşlar sertay arkadaşımızn motorunda suan crom eksoz var ve çok tatlı bir sesı var duyan hayran kalıyo bende bu arkadaşımızı hafife almyın çnkü gördüğünüz o resımden sonra çok sey değişti
:D:D:D dikkat
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)