Merhabalar
Adım Alper buradaki hoş ortamı görünce aranıza katılmaya karar verdim. Gerçekten motorlar hakkında çok faydalı bilgiler var. Özellekli de benim gibi yeni başlayanlar hatta yeni motor alacaklar için... Sakarya Üni de öğrenciyim 22 yaşındayım. Neden motorları seviyorum sorusuna gelince... Açıkçası 3 gün önce aklımda motor diye birşey yoktu sadece birkaç defa ne kadar güzel aletler diye düşünmüştüm hayatım boyunca o kadar. Zaten geçen seneye kadar İstanbuldaydım ve orada motor kullanmak çok tehlikeli özellikle de yeni başlıyacaksanız. Sakarya nın trafiği çok uygun motorsiklet için küçük bir şehir zaten. Biraz arkadaşlarımın gaza getirmesi birazda ortamın müsait olması nedeniyle 3 gün önce motor almayı düşünmeye başladım. Dün ise bir motor bayii ne gidip bir jinlun un üstüne binip motoru çalıştırıp bir - iki gaz verince benim için olay bitti. Resmen büyülendim. Ki bindiğim motor jinlun di yani işçiliği filan son derece kötü olan bir motor. Kimbilir bir Harley de neler hisseder insan... Şu an hayatımdaki tek hedefim bir motor sahibi olmak ve dünya ile bütünleşmek... Chopper tarzı motorlar benim favorim. Ne zaman bir motorsiklet hayali kursam aklıma hep simsiyah bir Harley ile uçsuz bucaksız yollarda ağır ağır seyrederken motorumla bütünleşmiş olduğum geliyor. Biliyorum daha sadece 3 günden beri bir motor hayranıyım ama inanın sanki hayatım boyunca motor hayaliyle yanıp tutuşmuş gibiyim . Aslında anlayamıyorum motor denilen şey o kadar da pahalı birşey değil özellikle çalışan bir insan için. Millet dandik dandik arabalar alacaklarına bir motor alsalar hayatlarının kararını vermiş olacaklar farkında değilller
Evet şimdi gelelim her yeni başlayanın sorduğu soruya : ) Biraz önce yazdığım gibi chopper hastasıyım. Yeni başlıycam, hayatımda ilk kez motor kullanıcam. Scooter mı Chopper mı? Asya AS125 T mi JINLUN JL150-5 CLASSIC mi ? gerçi siz ne derseniz diyin ben galiba jinlun alıcam : ) Scooter da çok şirin ama cohpper hayallerimi süslüyor. Eğer aranızda Sakaryada yaşayanlar varsa tanışmayı çok isterim. Belki motorumu alana kadar bana biraz deneme sürüşü yaptırırsınız : )