benimde cbr 125r var ama şuan 600f arıyorum temizinden mutlaka seninde birgün olur üzülme öyle her 125 liğe binen fakir olmuyor bişey daha ehliyetini al kardeş senin için iyi olur yoksa vurursun
benimde cbr 125r var ama şuan 600f arıyorum temizinden mutlaka seninde birgün olur üzülme öyle her 125 liğe binen fakir olmuyor bişey daha ehliyetini al kardeş senin için iyi olur yoksa vurursun
Innovası olan motosiklet bakımından hiç de fakir değildir, bilakis zengin bile sayılır.. Innovanın kıymetini biliyorsundur umarım..
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
önemli olan rüzgarı ve özgürlüğü hissetmek. gerisi tamamen ayrıntı arkadaş.
1yıl once bursa fomarada uludag surucu kursu vardı fiyatı uygundu daha once bir arakdasada burdan tarif etmistim...
ben bisuredir ist da oldugumdan tarif edemiyorum pek :D
bursarayin merkezdeki ilk duragi var ya
göbek var hani heykel var orda....
ocadde ustunde.. BURSA BODY var hani ocivarda 2.3.katlara bak kesin gorrsun tabelasını, pcgold un oldugu sıra...
zamanında fiyatı dena degildi rakam ve tel hatırlamıyorum ama belki forumda aratırsan uludag surucu kursu diye cikar.
teşekkr ederim kentacdis bu bilgi işime yarar somut bir bilgi çok saolun vcevap yazan herkese teşekkr ederim
Abicim öncelikle hoşgeldin.
sen fakirim filan, fırt diyosunda banabak bide
125 cc motorum var pilotum diyorum
maksat zevk alabilmek sena 600' lük versek 1000' lik yok mu dersin. seningibilere bulduda bunadı derler.
Ehliyet bizde B de yok
ıkıteker kullanıyorsun ve markası hıc onemlı degıl,ozgurlugu hıssedıyorsan bence en buyuk zengınlık burda.ehlıyet almanı onerırım. hosgeldın.
senin yüregin zengin bosver
bizde 600 lük makina varda noluyor
DREAM OF POWER SAKO
mahomeral ben dün nilüferdeydim hacı dayının motorcularıyla kapıştım :D çok motorlu var erkek araba sürücüsü yok hep bayan çok hoşuma gitti hepsi yol verio :D
Dün Beyoğlunda ayakkabısız dolaşırken ayaksız birini gördüm diye bir yazı okumuştum, seneler önce dostum yüreğin zengin olsun, bu daha iyi...
"Motosiklet Özgürlüktür."
Konu kapanmış aslında gerekli cevap verilmiş ama;
Fakir olmak suç değildir.
Fakir olalım namuslu ve insan olalım. Zengin olup şeref ve haysiyet yoksunu olmaktan yüzbinlerce kat iyidir. Tabii hem zengin hem şerefli olmak daha iyi ama, olmuyorsa da üzülmeninin manası yok. Mukadderat der yoluna devam edersin kardeşim.
Sevgilerimle.
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
fakir arkadaş hoşgeldin umarım aramızda zengin olursun
Benzinciye gidipte: ''Full le'' demek kadar zevkli bişi yok.
Biz de parmız olursa 150 alacaz
İki tane tekere Motosiklet denirmiş, tarif bu kadarHacmi, beygiri yok
Poturdak
Demek ki ben daha fakirim Ben de 125 lik bilem yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
CBR 125R 5500 ytl.Bunu alan fakirmi sayılacak şimdi
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
aprilia rs 125 11.000 lira
cagiva mito 125 daha da pahalı
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoş geldin ,,,Daha iyi makinaların olur inşallah ..Bak ben en çok Honda CBR 125şimi seviyorum...Cillop gibin makina Valla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)