Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

siz ne yapardınız

REKLAM ALANI

ben honda cg 125 kullanıcısıyım antalya alanyada belediyedesinde çalışıyorum bilgisayar teknikeri 600 milyon maaşım var ayrıca müzisyenlik felan derken 600 gelir ayırabilirim aylık.ben bu büyük motorlara çok meraklıyım ne alsam hiç anlamam lütfen yardım edin pişman olmuyayım.ve fiyatlar nasıl resmi sitesindeki gibimi türkiyede veya siz söyleniz lütfen.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

valla şimdi ne desem.ilk önce tarzını belirlemelisin abi yani race,enduro falan filan kriterleri belirle ki yardımcı olabilelim.
    :bounce:

bu rgx felan varya suzuki honda ne varsa işte :D 600 lük ler ne kadar acaba resmi sitesiyle bayilerdeki fiyatlar hiç tutmmuyo heralde

xenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    marauder
    mevlana petrolün ilerisindeki hondaya gittinmi? ordakiler baya yardımcı olurlar sana bu konuda.

lordskeldan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    müzisyen kardeşim bazı bankalar motosiklet kredileri veriyor
    bi araştır derim tam bir bilgim yok maalesef
    ikinci ellere de sürekli bak bazen kelepir motorlar bulunabiliyor
    tabi masraflar falan ayrı dert

600 lük sıfır lar ne kadardır honda ve suzukinin sitesinde 8400 dolarmı ne yazıyo ama başka yerlerde deişik gibi bi bilgisi olan varmı

sen nasıl bi motor istiyorsun?fiyatlar değişir zevkine göre race enduro vs.?rgx yazmışsın ama anlamadım

rgx 600 felan varya öyle bir motor almak istiyorum 1000 lik çok yakar diye düşünüyorum.yada siz akıl verseniz hocam yani ben anlamam ama 125 cc te profosyonel hareket yaparım büyüklerden anlamam ne almalıyım süper sport olacak alacağım motor

abi senin dediğin motor suzuki gsx 600 bende diyorum rgx ne şu anda fiyatlar şunlar
    Yamaha R6 29.000TL
    Suzuki GSX R 600 24.990TL
    Honda CBR 600RR 23.000TL

kawasakinin fiyatı resmi internet sitesinde yok valla bende honda cbr 1000rr almayı düşünüyordum vazgeçtim honda 600 rr yeni çıktı bir çok dergide testler falan yapıldı birinci oldu,ağırlığı düşürüldü,tork ve güç eklendi ben bu ay içinde almayı düşünüyorum yamaha zaten çok pahalı suzuki hakkında pek bilgim yok ama hondanın sağlamlığını yedek parça sıkıntısının olmayışını herkes biliyor.bana sorarsan honda al derim tipide harika ödediğin her kuruşa değer

pardon hyosung u unutmuşum GT 650 R de güzeldir fiyatı 14.500TL benim tercihim yinede hondadan yana

Bence sen racing falan alma,hatta yanından geçme..sonra seni sevenler üzülebilir..

SelÇuk KardeŞ Hiz Li Ve Tehlİkelİ OlduĞunu DÜŞÜnÜyorsun Demİ.ama Ben Bu Motorun Tİpİnİ Çok Sevİyorum O YÜzden Yanİ.haaa Tabİ Hizlanirim Ama O Kadarda Çok Dİİl

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Önce hoşlandığın motosiklet türünü belirle. Nasılsa her tür motorun büyük hacimlisi oluyor. Ama unutma ki asıl sorun motoru aldıktan sonra başlayacaktır. Zira motorun hacmi büyüdükçe yaktığı benzin miktarı da artacaktır.
    May the Force be with McLaren Mercedes

akıllı sakin kullanımda birşey olacağını düşünmüyorum tabiki her motosiklet gibi riskleri var hatta daha fazla,korumalar ve kask mutlaka olmalı

evet haklısınız resmi sitesinde yani http://www.suzukicycles.com/Products...7/Default.aspx bu mesela gsx r 600 fiyatı sağda yazıyor. burda neden ucuz

Türkiye de herşey pahalı tek motosikletmi?vergiler falandı filandı artıyorda artıyor sen yinede bayilere git incele kararını öyle ver sonunda pişman olma.burda biri honda der başkası suzuki der diğeri yamaha der kimi hyosung der yani tabiki her motorun kendince öne çıkan özellikleri var binecek olan sensin bayide gör sor incele kararını öyle ver derim

hyosung adi bir markaya benziyor gibi ? öylemi

Alıntı paylasimciturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyosung adi bir markaya benziyor gibi ? öylemi
    Bu anlamı nereden çıkarttın ? Adi dediğin ürün hakkında en ufak bir bilginin olmadığı apaçık ortada ! Ben bir mondial kullanıcısı olmama rağmen yiğidi öldür hakkını ver derim. Araştırma yapmanı tavsiye ederim. Hysoung dediğin marka kısmi olarak honda,suzuki,kawasaki gibi markalarla kıyasa girecek özelliktedir. Ayrıca forumda kullanan birçok arkadaşımız var ve bu konuyla ilgili açılmış başlıklar. Kısacık sorularla beleş cevap almak herkesin işine gelirdi sanıyorum

Alıntı motobuscu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu anlamı nereden çıkarttın ? Adi dediğin ürün hakkında en ufak bir bilginin olmadığı apaçık ortada ! Ben bir mondial kullanıcısı olmama rağmen yiğidi öldür hakkını ver derim. Araştırma yapmanı tavsiye ederim. Hysoung dediğin marka kısmi olarak honda,suzuki,kawasaki gibi markalarla kıyasa girecek özelliktedir. Ayrıca forumda kullanan birçok arkadaşımız var ve bu konuyla ilgili açılmış başlıklar. Kısacık sorularla beleş cevap almak herkesin işine gelirdi sanıyorum
    Ya kulağıma öyle birşey geliyoda onun için söyledim vede hiç duymadığımız bi marka olduğu için.

Motosikleti
    Suzuki GSXR 600
    Bencede nasil bir motor alacagina kara vermen iyi olur. Eger bulursan ben Suzuki SV650 tavsiye ederim. Kullanimi cok rahat, v-twin motor oldugu icin diger spor motorlara gore daha kolay bir motor.

fiyatı ne kadar onur kardeş

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)