artık bende aranızdayım Sinop MT den selam bathu ve tanrinin_kirbaci57 yakın arkadaşımdır sevgiler saygılar
artık bende aranızdayım Sinop MT den selam bathu ve tanrinin_kirbaci57 yakın arkadaşımdır sevgiler saygılar
arkadaşım hoş geldin.atilla'ya çok selam
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hoşbulduk aleyküm selam atii biraz önce yanımdaydı motorunu ben tamir ettim egzosunun içini birazdaha açtık
aynı zamanda işim gereği motor tamircisiyim bütün çin motorlarının servisiyiz
Hoşgeldin
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hoşgeldin hemşerim ....
bak sen bak hemşerici seni hoşgeldin bathu kalıcı olman dileklerimle sağlam birde hemşeri buldun sırtın yere gelmez artık .........
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Hoşgeldin Kalıcı dostluklar edinmeni dilerim.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
hoşgeldinn..................
aramıza hoş geldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hoşgeldin arkadaşım..
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
ARKADAŞLAR BENDE YENİYİM ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER DÜZENLERSEK BENCE SÜPER OLUR
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
aranızda olmak çok güzel sağolun
hosgeldin dostum................
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
.........hosgeldin.............
memet kanka nihayet senıde aramızda gördük şükürler olsun yarabbim memeti doğru yola sevkettiğin için kanka eline sağlık bu arada egsozlarım iyi ses veriyor artıkın hoşgeldin kanka
merhaba abi nasılsın ya keşke daha erken tanışsaydık valla sizleri çok sevdim ya iyiki varsınız abi bi isteğin bi arzun olursa herzaman beklerim numaram 0542 839 53 17 kendine iyi bak abi
merhaba abi nasılsın ya keşke daha erken tanışsaydık valla sizleri çok sevdim ya iyiki varsınız abi bi isteğin bi arzun olursa herzaman beklerim numaram 0542 839 53 17 kendine iyi bak abi
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
BizLe de arkadaş oLursun o zaman Hoşgeldin akrdeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)