Merhaba arkadaşlar 20 yıllık sıkı bir motorsiklet tutkunuyum naçizane Honda 900 hornet'im var.Aslen Yunanistan /Gümülcineli fakat istanbul doğumluyum ve avrupa yakasında oturuyorum.Sevgiler saygılar...
Sizlerin arasında olmaktan onur duyarım.
Merhaba arkadaşlar 20 yıllık sıkı bir motorsiklet tutkunuyum naçizane Honda 900 hornet'im var.Aslen Yunanistan /Gümülcineli fakat istanbul doğumluyum ve avrupa yakasında oturuyorum.Sevgiler saygılar...
Sizlerin arasında olmaktan onur duyarım.
[COLOR="Red"][B]ŞİMDİ O KANATLARINI RÜZGARA AÇMIŞ DUR DİYEMEZLER,YILDIZLARIN ARASINDA OKADAR PARLAK Kİ ONU SEÇEMEZLER,BAŞKA RÜZGARLAR ARIYOR BAŞKA YOLLARA YÜRÜYOR BAŞKA[/B][/COLOR]:queen:
Hoş geldin,bende yeniyim,çok güzel dostluklar bulman dileğiyle
hoşgeldiniz...............
.....Hoş geldin Adrian.....
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
Hoşgeldin................
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hoş gelmişsin aramıza kardeşim.
Jinlun;Sizin gibi güzel dostlar buldum bile
Sellçuk Hoşbulduk
Hoşbulduk ozturk_sertac
DARKDIAMONDHoş bulduk
jameika34Hoşbulduk kardeşim
[COLOR="Red"][B]ŞİMDİ O KANATLARINI RÜZGARA AÇMIŞ DUR DİYEMEZLER,YILDIZLARIN ARASINDA OKADAR PARLAK Kİ ONU SEÇEMEZLER,BAŞKA RÜZGARLAR ARIYOR BAŞKA YOLLARA YÜRÜYOR BAŞKA[/B][/COLOR]:queen:
Hoşgeldin Kalıcı dostluklar edinmeni dilerim.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
hoşgeldin, sıkı bir streetçisin anlaşılan, kazasız belasız binmek nasip olsun.
hoşgeldin arkadaş ...
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
SELAM ARKADAŞLAR ADIM KORHAN ÖZCAN DOĞMA BÜYÜME İSTANBULLUYUM Bİ TANE ASYA 125 T MOTORUM VAR İYİ VAKİT GEÇİRMEMİZ DİLEĞİYLE....
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Hoş geldin.
Güzel vakit geçirmen, faydalı bilgiler bulman dileğiyle....
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
rainbossTemennilerin gerçekleşmesi dileğiyle;
tigermbz "sıkı bir streetçisin anlaşılan"demişsin motosiklet benim için hep araç oldu kardeşim amaç değil.(Bu işin bilincin de olmam gerektiğini 3 sene önce yaşayarak öğrendim ki 2 omzumda da pilatinler var çok soğuk havalar dışında kendilerini hatırlatmıyorlar )
lordskeldanteşekkürler
roadmasterSaol arkadaş
kkorhann34Sizler sayesin de
serdar23_Bilgemteşekkürler
Aramıza hoşgeldin
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
merhaba arkadaşlar
ben de ahmet
ben de honda beat sahibiyim
yeni motor ararken bu siteyle tanıştım...
kötü bir saatte tanıştım sanırım
tüm forumu okucam derken sabah olacak sanki?! :D
saygılar
vınvınHoşbulduk
heyferhatbeyHoşbulduk
blackbearyGerçi bende yeniyim Ahmet ama sende hoşgeldin
tigermbzEyvallah kardeşim
tororossoHoşbulduk antalyalı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)