Merhaba arkadaslar raslanti sonucu buldugum bu siteyi cok begendim .
Memleketimin insanlariyla birde motorcu olurlarsa tanismak mecburi oldu tabi yazmadan edemedim
herkese selamlar Yeni Zeland`dan...
Merhaba arkadaslar raslanti sonucu buldugum bu siteyi cok begendim .
Memleketimin insanlariyla birde motorcu olurlarsa tanismak mecburi oldu tabi yazmadan edemedim
herkese selamlar Yeni Zeland`dan...
ONLARIN KURALLARI VARSA MEZARTAI G˜B˜ , B˜Z˜MDE MšZ˜¦˜M˜Z VAR ™LšLER˜ D˜R˜LTEN.
Epey uzak yaaa
Hoşgeldin sitemize. Artık her sabah hava durumunu sizden alırız
DBTYSG
speedy aramıza hoşgeldin
Biraz oradaki motosiklet kültüründen bahsetsene
Hosgeldn SpeedY
hoşgeldin speedy
selam hoşgeldiinnnn
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
hoşgeldin speedy yeni zelandada çok motor var mı ? yurtdışından motorcu arkadaşların katılması bizi sevindiriyor.
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
hoşgeldin speedy valla ne diyem biraz uzak ama olsun kurban
kurban kalpler bir . hele de siz ve o motorcu olunca. daha sorun kalmaz bence .istersen olsun aydaspeedfight adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Tesekkurler butun ilgi gosteren arkadaslaraSkullhunter adlı üyeden alıntı
Burada motorsiklet kulturu her ulkede oldugu gibi turkiyeden daha koklu ,
hertur motorsiklet var burada ozellikle guruplasmalar cok endurocular ayri takiliyor raising ciler ayri takiliyor chopper lar cogunlukta burada ezici bir ustunlukleri var hells angel lar , black power lar rusty nut lar ve daha bir cok motor gurubu var burada tabiki harleyler custom olabildigince burada ki motorcular pek sehir hayatina katilmazlar onlari sehir iclerinde pek goremiyoruz ama motorlarla ilgili festivaller cok ve harika showlar var burada ...
ve motor cular cok bilincli burada trafik kurallarina herkes uyar .
motor aksesuarlari cok her cesit var fiyatlar turkiyeden biraz daha ucuz motor fiyatlari da oyle .
burada yaz kis yagmur yagdigi icin motorcular equipment siz yola cikmazlar , kask siz bir tek motorcu goremezsiniz ve kasklar hep kapali chopper kaski takan hic goremedim burada .
custom painting ve modifiye olayi cok fazla insanlar ilk motor aldiklari gibi hemen modifiye ediyorlar sonra cikiyorlar piyasaya
Black power lar , Yeni Zelanda`nin yerlileri olan maorilerden olusmakta , ve black power lar en pislik en belali en serseri gurup . onlardan herkes korkar , hells angels grubu gibi onlarda sirtlarinda patch tasirlar o patch i tasiyabilmek icin sabika kaydin olmasi gerekiyormus oyle diyorlar ,
ama her hangi bir taskinliklarini gormedim ben kendi gozumle.
cross yarislari cok fazla sayida burada .
butun motorcular ne tur e binerlerse binsinler bol alkol aliyorlar ve rock muzik dinliyorlar, uyusturucu hat safhada .
motorlarin cogunda acik egsozlar var burada trafikte acik egsoz yasak degil herhalde , modifiye arabalarin ve modifiye motorlarin cogu acik egsozlu ve sayilari cok fazla .
tabi ki degismez bir klasik var en guzel hatunlar motorcularla takiliyor burada her ulkede oldugu gibi .
arkadaslar benim aklima baska bir sey gelmiyor bu konuda merak ettiginiz bir sey varsa seve seve cevaplarim.
herkese bol bol kilometreler diliyorum.
Anladıgım kadayırlar speedy ortam motosiklet tutkunlari cok musait orada
En kısa zamanda Türkiyenin motosiklet konusunda bu seviyeye gelmesini diliyorum
Uyusturucu ve alkol dısındakiler tabii
Acaba sen bu gruplarda nhangisine dahilsin speedy?
oyy ooyy ooyyyy ortam tuhaf fazla rahatlıktan herhalde
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
desene ortam tem benlik yaws , motorcu hatunlarda varmı speedy
Selam Speedy,siteye hoşgeldin.
kurban anlattıkların çok güzel. ama bence varya orada olmak daha doğrusu onların arasında olmak istemem. alkol içki felan bunlar kötü şeyler haram şeyler.
burada türk milleti ile daha az motorla yaşamak o ahlaksızların yanında durmaktan iyidir. desenize müslüman olmayan adam öyledir.
hoşçakalın. abi birde orada gençler motor kullanıyormu? yaş ortalaması ne motor kullananlar arasında.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Arkadaslar burada her yasta insan motor kullaniyor burada kadinlarla erkekler esit sayida diyebilirim motor kullanan ...
ilginc olabilecek fotolar cekince yayinlarim buradan .
ama bu uzun surebilir cunku burada kis geldi daha az motor var trafikte.
ben Hells Angel lara takiliyorum ama daha kabul edilmedim .Skullhunter adlı üyeden alıntı
fotolar gelmedi hala :(:(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)