Arkadaşlar kocaman bir dünyada küçücük bir merhaba ve hoşgeldin mesajı aldım yanlızca...Yetmez diye düşündüğüm için mesajımı yineliyorum...Buraya ait olma hislerim körelmesin ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar kocaman bir dünyada küçücük bir merhaba ve hoşgeldin mesajı aldım yanlızca...Yetmez diye düşündüğüm için mesajımı yineliyorum...Buraya ait olma hislerim körelmesin ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoşgeldin aramıza...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Hoşgeldin...Kesin Bi aksilik olmuştur...Seyret şimdi...
Hoşgeldin, hoşgeldin ve bir daha hoşgeldin. Bak üç porsiyon hoşgeldin dedim sana, 3 kişi adına
\"Cruise through the street regardless of whatever going on behind you\"
by Cruiserer
Ait olma duygusunu yaşıyorum şimdi.....sağolun....sağolun...HOŞBULDUM...HOŞBULD UM
bbeyaz, hohoşgeldin dünyamıza. Siteminde çok haklıymışsın. Kendi adıma öözür dilerim..
HoŞgeLdin !!!Kesin bi hata olmuştur,yoksa sana hoşgeldin demezmiydik
[b]Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. [/b]
arkadaşım hoş geldin aramıza sevgin körelmesin karşındakiler ne yaparsa yapsın körelmesin
yav zaten o tek mesajı atan benmişim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hosgeldin kardesim.
niye böyle geç kaldin?...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
bbeyaz, hoşgeldin kardeşim.
Tamam işte olay budur....BBRR ÖZEL TEŞEKKÜRLER kardeşim. Ankarada benim gibi endro yada cross yapan arkadaşlar hadi bulun beni. Hafta sonlarını takılalım derim...
bir hoşgeldin de benden, bbeyaz
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Hoşgeldin bbeyaz doğru yer burası
***Mobilette_Volkan***
bbeyaz,
hocam bende taze düştüm buralara geçenlerde bendende hoş geldin
bak şimdi kıskandım seni bana bu kadar çok hoşgeldin diyen olmamıştı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)