selamlar ben ali yeniceden yenice meslek yüksek okulu kantinin de çalışmaktayım selamlar sevgiler saygılar hep beraber gazlamak dileğiyle herkese kazasız belasız sürüşlerdilerim
selamlar ben ali yeniceden yenice meslek yüksek okulu kantinin de çalışmaktayım selamlar sevgiler saygılar hep beraber gazlamak dileğiyle herkese kazasız belasız sürüşlerdilerim
aramıza hoş geldin.
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
selam ali hemşoyuz,ben de yeniceliyim ama seni nedense hiç görmedim ya,mailim enderbahar gmail com msn aynı zamanda,tanışalım. motosikletinin model markası nedir?
Aramıza hoşgeldin arkadaşım
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...
merhaba arkadaşlar ben de birkaç günlüğüm burada,çanakkaleli olup istanbul bahçelievlerde oturuyor,ankarada okuyorum.mükemmel bir site,günde en az 3 saatimi burada geçiriyorum.hiç ayrılmamak dileğiyle
hoşbulduk tekrardan selamlar
Bakırköyden kaçtım MUTLUYUM!!!!
aramıza hoş geldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ali 1711 neresindensin demiştim çanakkalenin cevap gelmedi ama,özel mesaj ile cevap yazarmısın bana..
aramıza hoşgeldin racingcisin galiba
Hoşgeldin Kalıcı dostluklar edinmeni dilerim.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
ender99108 çanakkalenin yenice ilçesinde oturuyorum
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
yenicede erkanı tanırmısın
tam sokagin ismini bilmiyorum ama carsının sonundan asagi inen ana yola inen bi caddede cay bahcesi vardi. jandarmanınn oldugu yolda.
gorurusen erhan "suzuki kullanan" selam soylermisin
hosgeldin
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
------- hoşgeldin--------
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
tanıyorum erkan ı aleykümselam baş üstüne
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)