Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Donald Duck

REKLAM ALANI
    Donald_Duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS Adventure
    Tanisalim bolumu icin baska sitelere de yolladigim "resume" mi burayada yollayayim dedim... :D

Ta daaaaammm

Biraz gec oldu ama... neyse gec olsun guc olmasin... :D

50 sine merdiven dayamis, ABD de NY da yasamakta olan motosiklete tam olarak hatirlayamadigim bir suredir gonul vermis bir mimarim.
    Yaklasik alti yil onceden bu yana web ortaminda motosikletle ilgili birseyler yazar dururum.
    Amacim en az kendim kadar bilincli motosikletciler gormek yurdumda, ogrendiklerimi tecrubelerimi paylasmak, yeni seyler ogrenmek,
    kendimi gelistirmek bu konuda...
    ve tabii yeni arkadaslar dostlar edinmek...
    sizler gibi.

Buyrun, suratimin goruldugu bir resim daha ekliyor, hepinize basarilar, ve saglik diliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Selamlar DD
    Motorun cok guzelmis
    ilk resimde farlari acık unutmussun galina

Bende pazar gunu ehliyet sınavına girdim
    sorular cok komikti valla
    Ben senin yazılarından cok sey ogrendim cok sagolasın

Motosikleti
    R6
    slm DD. sounda seninle tanismak gercekten cok guzel. NY da yasadigini bilmiyordum ama.
    bu arada skullhunter pazar gunu bende ehliyet sinavina girdim. nasi gecti demiyorum bile sen hengi sehirdendin? ankarada olsan direksyon sinavinda gorusurduk muhtemelen. sinava antika bi gozetmen girdi. ama benim asil sasirdigim sinifta benden baska bi bayan daha vardi. kIsKandIm walla p
    [COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."

Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]

Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Slm Seda
    sınava istanbulda girdim 20 soru 5 dakkada bitti ama gıcık gozetmen 45 dakka salonda bekletti . bu ay 20sinde de direksiyon sinavı var araları cok acik olmus insan sabırsızlanıyor ehliyet icin.

Motosikleti
    motor sporlr /mzik/sinema v.s.

tanışma

bu sitede ilk okuduğum yazı sizinkiydi. ve tabi hemen (bir göbek deliği) de ben ekledim !.. tekrar yazınız için tebrikler. bende küçük yaştan beri motor sevdalısı biriyim. ama ömrümün en verimli çağları çocuk büyütmek ve ayrılıklarla geçtiği için halen adam gibi bir motora sahip değilim.
    üstelik halen motor sahibi bir arkadaşımda yok. bu yüzden bu siteye üye olup motor severlerle tanışmak istiyorum. 1999 dan bu yana 300'lük bir MZ im var küçük geziler ve günlük kullanımda beni hiç uğraştırmadı.onu seviyorum.uzun yıllardır.sürekli oto kullanıcısı olmama rahmen onunla aldığımkeyfi hiçbir şeyden alamıyorum.Hayalimde bir african twin var.
    neyse bunlarla sizi bunaltmayayım.
    tekrar görüşmek dileği ile; sevgiler

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Sizinle tanısmak guzel, evet sizden ogrenecegimiz cok şey var galiba.sizinde dediginiz gibi bilincli motosiklet kullanıcısı gormek cok guzel ama birde turkiyede motosikletlere karsı arac suruculerini bilinclendirmek daha cok onem kazanıor gibi
    Turkiyeye geliyormusunuz peki, eger geliyorsanız sizinle mutlaka gorusmek isteriz.

invent, eğer dd türkiye'ye gelirse emin ol gazete ve tv'lerden haberini alırsın

Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Gazete ve tvlerin DD ye ilgi fostercegini sanmıyorum
    sonucta Türkiyedeki motosiklet camisinin sevdigi yazıları begenerek okudu bilge insan DD bir Tektekerarif gibi show yapmıyor :(

arkadaslar eğer motosiklet ehliyeti almakta zorlanıyorsanız benim yanıma gelin istanbul/büyükçekmeceye burda benim tanıdıgım ahbaplar var sürücü kursunun sahibi, motosikleti kaldırmayı bılıyorsanız sorun yoktur zaten sınava bir kere girersiniz oda varlığınız belli olsun diye eğer yardım ısteyen olursa buyursun.

Bu arada DD valla ne diyeyim senin teorilerini duydum ama genelde hiç birisini okumadım denebilecek sekilde ama gördümkü motorun ve sıfatın senin ne kadar tecrübeli biri olduğunun belirtilerinden birisidir. Biz daha yolun başındayız bundan sonra senin yazılarını daha dikkatli okumaya çalışacağım.
    Atalarımızın dediği gibi bükemediğik eli öperik zaten babam yaşında adam sayılırsın olcak o kadar

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Hosgeldin DONALD DUCK =)
    Enteresan bir motorcusunuz. TEcrubeleri yazi ile degilde aslinda uygulamali gormek daha iyi birsey bence
    DBTYSG

Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    donald amca pek uramıo ama artık :((((

yaws dd genelde motordelisine takılıor ama zaten fazla takılmıyor nete gördügüm kadarıyla

nx4_falcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crossrunner
    Dede (d.d) Sürekli ikiteker.org da Ben ordada takılıyorum Kendisi u.s.a da yaşadığı için genelde geç saatlerde online olabiliyor.
    Ne Mutlu Turkum Diyene...
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

evet nx4 dogru adam yurtdısında oldugu ıcın saatlerde uyusmazlık oluor

Donald_Duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS Adventure
    Arkadaslar hepinize sevgi ve selam...

Gerek cok yogun is hayatim ve gerekse dial-up internet baglantim dolayisiyla butun forumlara yetisemiyorum, ne olur kusuruma bakmayin lutfen. Gosterdiginiz alaka icin hepinize tesekkur ediyorum.

Her ne kadar ilk goz agrim olan ikiteker.org a 1. sirada oncelik vermekte oldugumu inkar etmeyecek olsam da (Allahaskina gucenmeyin benim gozumde motosiklet camiasi bir butun), MotosikletNet, OMM, Motordelisi, Superevariders, realbiker.org, anet hobi.motosiklet, yurt disinda adventureriders.com, i-bmw.com, bmwsportturing.com, bmwmoa.com, bmwmotorcycles.com web site ve forumlarina uyeyim ve elimden geldigince takip etmeye calisiyorum.

Bir Rus atasozu vardir bilmem bilirmisiniz, der ki "cok tavsanin pesinden kosan hicbirini tutamaz".
    Tabii ki cok dogru, bu sitelerin hic birine gerekli onemi veremiyorum maalesef...ama kabahat benimmi siz soyleyin

Bir de ustune ustluk tek hobim motosiklet te degil...bisiklet var, otomobil var, su alti var, havacilik var, aticilik var, fotografcilik var, aikido var...ustelik kitap okumayi da seviyorum ve karsinizda genellikle uykusuz ama elden geldigince ilgili bir forum arkadasi buluyorsunuz haliyle

"Motosiklet Net" in benim gozumdeki degeri buyuk, basinda bana ve yazilarima cok buyuk deger verdi ve beni destekledi...her zaman onunla el eleyim, ve bunu kimse gozardi etmesin lutfen.

Sevgilerimle...

eyvallah donald amca bizde seni seviyorum falla

Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    İnsan bir çok işle ugrastımı oyle oluyor valla, bu kadar çok hobiye vakit ayırabilmek guzel ama, bende yapmak isterdim dogrusu.Kıskandım şimdik

ehuehu nazar deydırecen lo invent masallah de

dd bence yazilarin devam etmeli artik senin senin bir misyonun var bu arada bende fotografciyim (soylemistim galiba) sizinde fotlarinizi gormek isterim... bi ara yazilarinizi kitap haline getiriyordunuz ne durumda cok merak ediyorum... ve eger turkiye ye gelirseni lutfen haberdar edin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Donald amca hoşgeldin Geç olsun ama güç olmasın

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler