hoşbulduk ragingbull(gerçekten başarılı bir filmdi bu arada)yoksa sende siyah beyazmısın (benim gibi)
hoşbulduk ragingbull(gerçekten başarılı bir filmdi bu arada)yoksa sende siyah beyazmısın (benim gibi)
film güzel hakketen, ben renklerin arasında kaybolmuşum tibet
ragingbull öyle deme bak hepimiz nekadar kaybolduğumuzu zannetsekte yine beraberiz ve bir yerlerde birilerine sesimizi duyuruyoruz her nekdar sanal olsada Birde alacğım motorun sesini duyurabilsem off yaaa off
Merhabalar ben de Ankara'dayım, bugün üye oldum
:queen:
hoşgeldin gurami
Merhaba, Ankara'da yaşayan arkadaşlar aslında toplanıp buluşma fikri güzel. Bunu birgün yapalım mutlaka.Nerden olursa olsun tüm arkadaşlara selamlar!
bende ankaradayım motorumu seneye alıcam.aslında bu sene istiyordumda aiilem biraz daha yaşımın büyümesini zaten kış geldiğini motoru süremeyeceğimi söyledi.bende tamam dedim.şöyle okullar kapanana doğru hem yeni modellerde çıkar.
Sanırım toplanmak istediğimizde buradan birbirimizi bulabiliriz.İritibatı koparmayalım!
Toplanmak için son günlerimizi yaşamaktayız diye düşünüyorum Ankaraya bahar havası gelmeye başladı. Acele edin yaw
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
hayırdır toplantımı var
Umarız yakında olur.Toplaşır gezeriz Ankara sokaklarında.
Arkadaşlar ankarada motorcuların takıldığı bir yer varmı. Bu insanlar nerede nasıl tanışır. Ne yer ne içer. Neleri paylaşır. Kaç yaşındalar. bunları ayrıntılı yazabilecek bir arkadaş olsada ankarada bu işler nasıl olur, bu işin ususlu adabı nedir öğrensek. Biçok yeni motor almış ankaralı benim gibi free adam vardır. Onlarda tanışmak isterler herhalde.
Evet bu çok önemli bir nokta.Hele hele benim gibi acemi Ankaralılar gibi! ortak bir yer seçilirse organizasyon konusunda da sıkıntı çekilmez.Ayrıca bazı arkadaşlar Ankaralı motorcuların buluşamayacağını söylemişti derhal yanıltalım !
ankaralı motorcu dostlarım 30 ağostos 2005 zafer bayramı gezisi ne oldu merak ediyorum biraz bahsederseiniz memnun olurum
30 Ağustos Zafer bayramımızla ilgili gezi bildiğim kadarıyla İstanbul'da Bağdat caddesinde olacaktı.
Ankara gerek trafiği gerekse çevresindeki gezi yerleri bakımından bulunmaz bir yer. Türkiyenin göbeği. hani derler ya git gel konya altı saat) Ankara motosikleti ve birazda zamanı olan arkadaşlar için bulunmaz nimet. Fakat ben bildim bileli motorcuların toplandığı bir kafetarya yoktur. Hani bazan filimlerde izleriz. Yol kenarında bir kafee önünde onlarca motosiklet) . Genelde işim olsun olmasın ankara içinde her gün hafiften bir turlarım. Kırmızı ışıkta, yol kenarında motorcular karşılaştıklarında özellikle bunu hobi olarak yapanlar bir birlerine sempatik gözlerle bakarlar hatta selamlaşırlar ama hiç biri bir araya gelip konuşmazlar. Guruplar ise bir birirni tanıyan yakın çevre bir kaç kişiyi geçmez. Forumlarda ise sürekli çağrı yapılır fakat rağbet olmaz. Bazen ise serviste karşılaşır insanlar ordada konu malum arızalar) hiç bir birirnin adresini alıp bir çayını içmeye gelmezler. Yıllar önce motorumuza telsiz takardık. o zaman telsiz genel müdürlüğünün kapsamlı bir yasak ehliyet vs yok. en iyi marla telsiz fm bandı jaksın, galaksi filan. Akşam oldummu brek brek brreeekoooo. Arkadaş arıyorum arkadaş) Araya gaz firmasının arabasının anonsu girer bilmem nere 4 ncü kat büyük tüp. şöfor ordan anlaşıldı abi filan) 8 nci kanal banu ablamızın kanalı oraya girme takozlanırsın ha. telsizin güçlü ise yediğin hakaretin haddi hesabı yok) birden bire yüksek hava akımı başlar italyanlar atanto matando diye saymaya başlarlar. daha saysam bitmez. kısacası böyle darmadağın bir ortamda bile insanlar bir birlerini bulur dost olur yardımlaşırlar. Nasılmı mesela denizin ortasında sos yardım isteyen bir balıkcı teknesine yardım ederek. Yolda kalmış bir araya yardım ederek. deprasyona girmişl bir insanı teskin etmek gibi. bir büyuğum derdi insan insana lazım. gerçekten insan insana lazım. Aslında hepimizin bir birirmizden öğreneceği o kadar şey varki. Koskoca şehir trafiğine motorla çıkmaya korkmayız iki insan bir araya gelmekten çekiniriz. Benim burda amacım ankaralı motorcu arkadaşları eleştirmek değil birliktelik için acaba bişey yapabilirmiyizi araştırmak. bunun için bence ankarada en kısa zamanda bu hususta tecrubeli bir arkadaşın katkıları veya yol göstermesi ile toplanalım. tanışalım.[/code][/b]
Haftaya bir gün kararlaştıralım.Kızılay' da toplanırız.
angaralı dostlara selam ve sevgiler...ben basınevlerde meteorolojide doğmuşum yaaa...elmadağda ise bahriye askerdim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete-han Angaralı derken baya yabancı degilsin 24 yılım Ankarada gecti simdi Bursadayız bakma orda büyüdüm yetistim hayat sartları buraya attı iste Başkentlilere Selamlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)