aslında motoru çok seviyorum ama istanbulda 5 yıldır bulunduğum için henüz çevrem yok ama artık siz varsınız bowlıng sektorunde halkla ılıskıler ve organızasyon sorumlusuyu.artık bowlınge buraya beklerım
aslında motoru çok seviyorum ama istanbulda 5 yıldır bulunduğum için henüz çevrem yok ama artık siz varsınız bowlıng sektorunde halkla ılıskıler ve organızasyon sorumlusuyu.artık bowlınge buraya beklerım
Hoşgeldin Serap
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Hoşgeldin Kalıcı dostluklar edinmeni dilerim.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
'e hoşgeldin.Ayrıca
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
aramıza hoşgeldin (25 karakter)
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
.............Hoş geldin.........
aramıza hoşgeldin.........
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
aramıza hoşgeldiniz...
Saygılarımla...
hoşgeldin serap.babanın motoru üstünde büyüdüysen kanına virüs bulaşmıştır seninde.hele bu siteyede girdiğine göre motor almaktan kaçışın yok demektir.bkz şekil a; ben. madem bowling sektöründesin,sürekli bir yerlerde buluşma canlısı bu topluluk mutlaka seni rahatsız etmeye başlıyacaktır bir süre sonra
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Aramıza hoş geldin.
Faydalı bilgiler edinecek, seviyeli arkadaşlar bulacak, güzel vakit geçireceksin.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
çok tesekkur edeım iyi dostlar bulacagımdan şüpem yok hepinizi beklerim bowlınge yanıma
.............Hoş geldin.........
Ve hangi Bowling salonu onu da yazarsan organizasyon mekanı olarak kullanma imkanı bulur arkadaşlar sanırım.
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
serap burdaymıs hadı bakalım hos geldın
hoşgeldin , lakin istanbulda 5 yıldır cevre edinemeyisine üzüldüm
hoşgeldin. forumda kalıcı olman ve aradını bulman dilegiyle...
serap merak etme senin mekan 2-3 haftaya kalmaz igne atsan yere düşmez durumlarına maruz kalır.
aramıza hoş geldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hoşgeldin ...............
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
sEN DE hoşşgeldin Walaa ben bowlingg bilmiorm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)