ses deneme 1 2 3 her kese selam kelam falan filan
ses deneme 1 2 3 her kese selam kelam falan filan
'e Hoşgeldin ablacım.Ses geliyo bu arada.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Hoşgeldiniz
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hoşgeldin Esra ..
kendini hiç tanıtmamışsın. esra motorsiklet tutkunu evli bir hanımdır. yengemizdir eşi adem'ede sevgiler. umarım kalıcı olursun tekrardan hoşgeldin aramıza
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
nerden tanıtcam bilmiyodum ondan yapamadım ama kurcaladıkca bulcam + ses geliyo + herkese selam + hoşbulduk + kalcam
BENİM İMZAM ÇIKMIYO
AAAAAAAA ÇIKTI BURDAKİ KUTUYA TIKLAMAK LAZIMMIŞ
Aha Da Flood Korumasi Ne Demek Mesajlar BİrleŞtİrİlecek Neden Dİyo Bana Benİ Duyan Yok Mu HÜÜÜÜ ÜhÜ ÜhÜ ÜhÜ Ben YanliŞ BİŞeyler Yaptim Galİbaysaaa
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
hoşgeldin aplacım.
Adem abimizide kınıyoruz. Bir an Önce Yeni Bir motor alır işallah sana..
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
mesajlarınıza baklırsa geyikçi üyelere bir yenisi daha eklendi
sizi her türlü geyik kuzu buza keçi organizasyonlarına her topicte bekleriz
bu arada hoşgeldin demeyi unuttum. hoşgeldin hoşgeldin bol geyikli mesajlar
benim cucu (koca) motoycu bekarlığımda bi motor alamadım annele babamda almadı komsunun motoru vardı ondan motorunu alıp bi tur binmek için 1.5 saat ağladığımı biliyorum (abartmıyorum) en son bıktım bende motoycuyu aldım daha karlı oldu bana önce motoy aldı sonra a2 aldı sonra motoyumu sattı baska motoy aldı sonya onuda sattı evet bende kınıyorum cucuyu satmasaydı iyiydi ama üşüyüp hasta oluyorum diye saatı ayaba aldı ama ben motoyda istiyom
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
esra'yı tanıdığım kadarıyla tam geyik ve kafadır pis yedili oynamayı kanımca pek bilmiyor
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
hııımmmm hoşgeldim kanımcaaaa bi kere ben pis yediliyi biliyommm atillaya nası büsürü sayı yaptımmm
Hoş geldiniz, Türkçe'Ye biraz dikkat.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
hoşbuldukta kanka beni neden uyardın ben anlayamadı nereyi okunaksız yazmışım hem bu uyarı böle mahkeme kararı gibi ortada mı durcak
hoşgeldin .............
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
bende aranıza katıldım .Hepinize merhaba
hoşgeldin buse mahkeme kararımı gördün mü yakışmış mı
Sevgili arkadaşım "R3N" bayanlara yaş sorulmaz. Ayrıca artık cucu yok eşim yoksa mahkeme kararı gibi uyarı gelebiliyor. Ama ben böyle konuşamam yaaa. Kendimi parçaladım türkçeye uyacağım diye. Depresyona sokar beni bu yazı sitili ayrıca hoşbuldukkk R3N oldu cucuma selam sölerim sende cucumu kına benim motorumu sattı diye. Eğer cucumu çok kınarsanız belki bana kırmızı bi croos alır
mahkeme kararı konusunda bişey diyemem
prometheus tur ne yapsa yeridir
şaka bir yana sitede türkçenin kullanımı ile ilgili hassasiyetlerimiz var
mümkün olduğu kadar yazı türkçesini kullanmaya gayret ediyoruz
şimdiden teşekkür ederiz
benim ki de (de ayrı) mahkeme kararı değil tebliğ gibi oldu.
motosiklet.net olarak aile meselelerine çok girmediğinizi belirtir saygılar sunarım , sitede iyi eğlenceler
Aramıza hoşgeldin...
(25 karakter)
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)