Hoşgeldiniz....
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok
Ahbaplar maymun iştah sahibi benim içim senle tok
Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm
Sessizliğinle gelir hüznüm yokluğunda gömülü ölüyüm
Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim
Yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştekilim
İlelebette dönmez olsan bil ki yalnız nöbetteyim
Hatalarıma savaş açtım her gün farklı kefendeyim
Hayat günlük defter yaprağı hazan gelir dökülür
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür
Dertle anlaş deva bul üzüntü kalbi sömürürür
Yüzüne baktığım her an cennetten bahçe görülür
Gülüşle şen değil gönül bucaklarında harabeler
Bu hilekar tavırla geçer fena saatler
Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller
Aşk ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler
Derdime çare baytarım yok
Dengeme destek tut ki durayım
Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı
Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan
Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem
şimdi bu burda ne alaka diceksiniz
valla içinden geldi bu gün dengesizliğim üzerimdede biraz
aslında hep üzerimdeydi
çok canım sıkılıyo yaaa
elimi ceneme koydum ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum
bi taraftan da atiyle chatleşiyorum
yokmu bi değişiklik bu memlekette
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
iiiiiişşşşşşşş esra amma parçalammışsın ya vay be bu hafta sonu pikniği güzeldi ama dimi
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
hosbulduk kanka bizde daha ne laflar var arşiv yaptık
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
puhaa alırıs o lafları arsıvden artık yavas yavass
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Aramıza hoş geldin.
Faydalı bilgiler edinecek, seviyeli arkadaşlar bulacak, güzel vakit geçireceksin.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
.............Hoş geldiniz.........
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
heykese hoşbulduk hoşbulduk hoşbuldummmmm aranıza hoşgeldimm
3_kisiynen
Kac_kisiynen0057
kac_kisiynen
üyelikleri aynı ip yi kulanmaktadır. umarım mantıklı bir açıklmanız vardır. bu mantıklı açıklamayı 3 gün içinde yönetime PM yolu ile bildiriniz aksi takdirde tüm üyelikleriniz iptal olacaktır.
Edit Eyong : 3 üyelikde şahsın kendisine ait olup, biri şifresi unutlmak suretiyle kullanılmamakta biri diğeri yasaklandı diye yenisi alınmakta olup üyenin acemiliğine denk gelmiştir. Diğer üyelikler silinmiş olup kişi sadece Kac_kisiynen0057 kullanıcı adı ile üyeliğine devam etmektedir.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
tanışma sayfamdaki asma kiliti kaldırdığınız için çooook teşekkür ederimmm
bu foruma ilk geldiğim gün bir kaç arkadaşım inşallah kalıcı olursun demişti anlam verememiştim şimdi anladım bu forumda kalabilmek çok zor yıprandım belki bi daha gelmem tanıdığım tanımadığım her kese bay bay bathu kanka ve ati kanka ben pes ettim inşallah siz kalıcı olursunuz
hosgeldin aramiza
Ya biraz geç girdim galiba ama benim hemşolar iyi bi coşturmuş buraları ama yeni elemanımız biraz kırılmış galiba. Tam ona hoşgeldin hemşo diyecekken güle güle mi der olduk.. Ya yapmayın arkadaşlar burası bir paylaşım sitesi ve hepimizin biraz renkli tonlara ihtiyacı var..
Hoşgeldin Kac_kisiynen0057
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
hoşbuldukkk ben burdayım bi yere gitmedim ama artık sık takılmıyorum binde bir işte atılmayacak kadar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)