ilk defa bir forum sitesine kayıt oldum zevkli bişimiş ben beğendim benimde sitem var ona bağlı bide forum yapabiliyorum ama yapmamıştım kontrolü kaybederim diye. Yapsam mı acaba
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
hoş geldiniz .............................
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Gördüğüm en ilgiç tanışma topiği.
Hoşgeldin demek lazım gelir
Umarım hoş bulur ve kalıcı olursunuz.
Ve pek tabiki en yakın zamanda istediğiniz motosiklete kavuşabilmeniz dileklerini de sunmak gerekliliğini bir kenara bırakmamak lazım gelir diye düşünmekten kendimi alamıyorum her ne hikmetse. (of be bitmeyecek sandım)
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
bi hoşgeldin de benden ,,,
98 Beygir.....
Hoş geldiniz. İyiki geldiniz
hoşgeldiniz.
yirmibeşkarakter
herkese hoşbulduk hoşbulduk hoşbuldum
ıhım ıhım ses deneme 1 2 3 sevgili modaratör kardeş
1.Bu sayfaya müzik atabiliyor muyum
2.Eğer müzik atma konusunda başarını olursam bi mahkeme kararı daha gönderir misin?
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
esra hoş geldin aramıza cücü nasıl iyimi sen nasılsın iyimin.iyiysen kaç kişiyle..kanımca türkçe yazmaya çalış sitemizde arkadaşım bak pazar günü piknik var mangalı ben yakacam ona göre tekrar hoşgeldin
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
kankaaaaaa benim reklam sözleşmesi ne oldu kanımca unuttun cucuma sölersem döyer seni bu arada kanka sen mangal yakmayı beceremiyosun bi kere mankal kağitla yakılmaz közün birini tutuşturur öle atarsın mangala yada kolonya sepersin çünkü yelledikce kağıt tozları etlere yapışıyoooo
Hoşgeldiniz,
Motorsiklet sevgisi bir başka oluyor işte....
Herkesi mıknatıs gibi çeker ve biraya getirir...
Güzel günlere,
Özer
uy uy uy sınop demek oralarda turkce zor heralde
laz değilim türküm uy diye konuşmuyom ama ben normal hayattada böle konusuyom husuma gidiyo taklitimi yapanlar bile vay yaaaa bu taktiği yeni geliştirdim normalde çok siniyli agrasif çekilmez biriyim ve normal konuşmam insanların kalbini kırıyo bu şekilde konuştuğum zaman sinirlide konuşsam insanlar gülüyo kalp kırmaktansa güldürmek daha iyi ben beni seviyorum bu beni daha çok seviyorum öteki ben kötü ben kahrolsun kötü ben yaşasın iyi ben
Hoşgeldin.hehe geyik ya.Şen şakrak sevdim.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
dostum gerçektende normal hayattada öyle konuşuyor esra hanım cuci cucu şahidim ben
bak sinoplu şivesi şöyle napisin,sevimisin,sevmimisin,hadi laa,hadi daa,iiiğş kaç kişiynen,kaç euro, bilmisin,ne diisin böyle oluyor kanımca yanlışmıyım esra he he
tamamen katılıyorum iyi ben naber yaaa
Kac_kisiynen0057
laz değilim türküm uy diye konuşmuyom ama ben normal hayattada böle konusuyom husuma gidiyo taklitimi yapanlar bile vay yaaaa bu taktiği yeni geliştirdim normalde çok siniyli agrasif çekilmez biriyim ve normal konuşmam insanların kalbini kırıyo bu şekilde konuştuğum zaman sinirlide konuşsam insanlar gülüyo kalp kırmaktansa güldürmek daha iyi ben beni seviyorum bu beni daha çok seviyorum öteki ben kötü ben kahrolsun kötü ben yaşasın iyi ben
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
doğru disin kanka neysek oyuz bizde yanlış olmaz doğru zaten yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)