Merhaba sitenizi belli bir süre takip ettim.şimdi aranızdayım.Gönen motor turlrrında uğrak yeridir.(edremit.ayvalık ve cunta adsına)Lokanta işletmeciliği yapıyorum.600cc suzuki banditim var.Bütün arkadaşları yolları bu tarafa düşerse beklerim.
Merhaba sitenizi belli bir süre takip ettim.şimdi aranızdayım.Gönen motor turlrrında uğrak yeridir.(edremit.ayvalık ve cunta adsına)Lokanta işletmeciliği yapıyorum.600cc suzuki banditim var.Bütün arkadaşları yolları bu tarafa düşerse beklerim.
örenden selamlar...benimde burdan arkadaşlarla yazın turlara çıkalım diye bi düşüncem var.bütün hemşolar toplanıp bişiler yapabilirizben a2 ehliyetimin çıkmasını bekliyorum bu iki hafta sonra direksyon sınavına girip alacağım inşallah.nisan sonundada kendime ait olan ilk motorum olacak. motorum tiger 250 olacak onda karar kıldım.tabi sizin motora yetişmek zor olur ama...
MT ye hoşgeldin...
Çan dan selamlar...
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
hoşgeldin
benim kanka gönenlii yanımda dura dura o da motor tutkunu olduuu
ama henüzz 4 tekerli malesef
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Aramıza hoşgeldin arkadaşım
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
aramıza hoşgeldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hoşgeldiniz
beni tanıyorsunuz bandırma dan erhan
sevgi,saygı,birlik,beraberlik
aramıza hoşgeldin...kalıcı olman dileğiyle...
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Aramıza hoş geldin saltuk
Bandit güzel vemerak ettiğim bir motor. Sitede pek ayrıntılı bir sayfası yok bildiğim kadarıyla. İzlenimlerini anlatan bir başlık açabilir ve bizleri de birinci ağızdan bilgilendirebilirsin. İnan çok kişiye faydalı olur.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Aramıza hoşgeldin arkadaşım
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Erhan merhaba.Dün ilhanın yanındaydım.sana selam yolladım .Benim lastikler 20,000 de lastikleri değiştireceğim 600 ytl diyor ilhan.araştırıyorum daha ucuza bulablilirsen aklında bulunsun.
Akadaşım kanuni motorlarda scuter hariç vitesli grubunda tek sorun hala vibrasyonu kesemediler.Onun haricinde motoruna iyi bakarsan seni yolda bırakmaz.hayırlı olsun.Tanışmak ümidiyle
hoşgeldin .............
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
..................... .......hoşgeldin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
selamlar hoşgeldin
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
......... hoşgeldin............
[B][COLOR="Black"]kask.. kask... kask.... kask.......................[/COLOR][/B]
ARaMıZa Hoşgeldin aga inşş bi gün gelirizz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hoşgeldiniz
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)