Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MERHABA ARKADAŞLAR

REKLAM ALANI
    doktorx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY ARN 125
    EY MOTOSİKLETÇİ MİLLETİ BEN ARANIZA BİKAÇ GÜNDÜR GİRMİŞ BULUNMAKTAYIM BİRAZ GEÇ TANIŞMA YAZDIĞIM İÇİN KUSURA BAKMAYIN.ARANIZDA İNŞAALAH UZUN SÜRE KALIRIM.GENEL İTİBARİYLE SAMİMİBİR HAVA VAR BELKİ DE HERKESİN BİRİBİRİNE İHTİYACI OLAMSINDANDIR.AMA MİHİM OLAN İNSANLIK .HEPİNİZE SAYGILAR HÜRMETLER.BENİ HERZAMAN MSN DE RAHATSIZ EDEBİLİRSİNİZ.TIP HAKKINDA DANIŞMAK İSTEDİĞİNİZ ŞEYLERE 4.SINIF BİR TIP ÖĞRENCİSİ KADAR CEVAP VERMEYE ÇALIŞIRIM.GÖRÜŞÜRÜZ

- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    - Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir...
    - Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    hosgeldin dostum.
    ve insallah hos kalirsin.
    ancak bilki yukaridaki gibi allah kelamini cokca kullanirsan, düsmaninda çokça olur.
    demokrat bir sitedir burasi. ama onlarin istedigi kadar demokrasi vardir.
    sevgiyle kal...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    KEEWAY ARN 125
    demeokrasi dediğin nedir ki dostum sadece şu üç günlük dünyada biribirimizi yememek için kurulmuş bi düzen.motosiklet kullanan adam cesurdur demokrat da olbilir ama bu ona motosikletin üzerindeyken yarar ya ölümden sonrası! Ondan sonrası çok daha uzun ve zorlu geçeceğe benzer ve ne kadar demokrat olursan ol allah lafını ne fikrinde ne zikrinde kullanmaktan utanma. Kullanamayanlar utansın.Kal sağlıcakla....
    [email]bahadir38ergin@yahoo.com[/email]

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    doktorx,hoşgeldin aramıza sen gurzan kardeşimize bakma kalbi kırıki,
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

designer-samo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BmW F650 (karakaçan)
    hoşgeldin doctoğğ işallah tıpla ilgili bi proglem olmazda sana sorumuz olmaz kal salıcakla
    bu aralar bi çatışma var sitede ama hayırlısı,herkesin fikri kendine
    ''yaradanı severim yaradılandan ötürü''
    herşey sende biter, yeterki sen karar ver

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hos geldin doktorum kucuk harfler daha iyi duruyo

Motosikleti
    KEEWAY ARN 125
    Hoşbulduk can kardeşlerim.Bu arada şu keeway(125) motordan etrafınızda kullanan var mı?hala teredüteyim .iyi bi şeye benziyo ama pek kullanan yok.Zaten pitasaya gireli 1-2 ay oldu.yarımcı olursanız sevinirim

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    heyt bir doktorumuz eksikti oda oldu sonunda.yaşasın . hoş geldin aramıza doktor.hangi bölüm de okuyosun.inşallah sana danışacak bir konumuz olmazda ... o dediğin motoru bende merak etmiştim ama benım tarzım değilmiş beğenmedim.ben jınlun la uğraşıp duruyom bakalım sonu neye varacak..kısmet se bu ay sonuna doğru alıyorum...gurzan kardeşim sende fazla abartıyosun gibime geldi konuyu..

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Hoşgeldin doktorx, hangi okuldasın?
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    Alıntı doktorx adlı üyeden alıntı
    Hoşbulduk can kardeşlerim.Bu arada şu keeway(125) motordan etrafınızda kullanan var mı?hala teredüteyim .iyi bi şeye benziyo ama pek kullanan yok.Zaten pitasaya gireli 1-2 ay oldu.yarımcı olursanız sevinirim
    merhaba oncelıkle hosgeldiniz (biraz gec oldu gerci) keeway bende kullanıyorum ve antalyada piyasada oldukca sık rastlanır oldu son 1 aydır almıs oldugum bayi bu motor sayesinde plaket aldıklarını soluyorlar en cok satılan motor olarak ben bu motoru almadan once cok arastırdım yaklasık 4gün once aldım su an 320kmde falan yani rodaj donemınde o yuzden fazla bı beklentım yok suana kadar gıdısat ıyı enazından arkadaslarımdan 3000km yı sorunsuz dewıren war tek gordugum en buyuk eksıklık kı resmen hata dıye yorumluyorum motorun arka amortısorun orada sase baglantısının orda esneklık yapan kucuk bı plastık takoz war o takozların fabrıkadan cıkısında boyutu kucuk olması netıcesınde hemen altında bulunan jıkleyı kırması gıbı bı sorun war benım basıma gelmedı ama servıstekı en cok srounun bundan oldunu soluyorlar o plastık takozun suan bıraz daha kalınını takıyorlar yakındada cozum yolu gelıcekmıs ama benım tavsıyem 2kısı bınıldıgı zaman fazla surat ve cukurlardan ozellıkle kacınılmalıdır enazından sımdılık ben 500km bakımdan sonra kendım bı yontem bulacaım sanırım onun dısında 4zamanlı bı motor uıcın gayet serii bı alet ve cok konforlu, farlarına laf yok oldukca gusel plastık aksamıda bi cok motordan daha kalıtelı kazasız gunler dıleklerımle
    saygılar...
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

doziz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    hoşgeldin...

Motosikleti
    KEEWAY ARN 125
    abiler ben marmara üniversitesi 4.sınıfdayım.bu sene koşuyoludaki hastanedeyiz.Bi derdiniz sıkıntınız olursa çekinmeyin elimden geleni yaparım.fromalanyaya da keeway hakkındaki değerlendirmesinden dolayı çok teşekkür ederim.Bu arada benim gürzan kardeşle hiçbir sorunum yok.hepimiz kardeşiz.Sadece bildiğimiz konularda biribirimizi uyarıyoruz.Zaten başımıza gelen şeylerin tümü vurdumduymazlıktan,bananecilikten değil mi?Hepiniz allaha emanet olun.Kazasız sürüşler...

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Hoşgeldin...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Bu arada benim gürzan kardeşle hiçbir sorunum yok...
    artik var sevgili dostum...
    rumuzumu yanlis yazmissin
    ü ile yazilmiyor. (Bkz. alt satir.)
    GURZAN

Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    abiler ben marmara üniversitesi 4.sınıfdayım.bu sene koşuyoludaki hastanedeyiz.Bi derdiniz sıkıntınız olursa çekinmeyin elimden geleni yaparım.fromalanyaya da keeway hakkındaki değerlendirmesinden dolayı çok teşekkür ederim.Bu arada benim gürzan kardeşle hiçbir sorunum yok.hepimiz kardeşiz.Sadece bildiğimiz konularda biribirimizi uyarıyoruz.Zaten başımıza gelen şeylerin tümü vurdumduymazlıktan,bananecilikten değil mi?Hepiniz allaha emanet olun.Kazasız sürüşler...
    hocam bu arada sen motorunu nerden aldın?İstanbulda keeway bayisi irtibat bilgilerini bana verebilirmisin siteleri warsa o da olur bazı seyler sorup burdaki bayiyle kıyaslamak istiyorumda
    saygılar...
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İlgi alanları
    Alıntı fromalanya adlı üyeden alıntı
    merhaba oncelıkle hosgeldiniz (biraz gec oldu gerci) keeway bende kullanıyorum ve antalyada piyasada oldukca sık rastlanır oldu son 1 aydır almıs oldugum bayi bu motor sayesinde plaket aldıklarını soluyorlar en cok satılan motor olarak ben bu motoru almadan once cok arastırdım yaklasık 4gün once aldım su an 320kmde falan yani rodaj donemınde o yuzden fazla bı beklentım yok suana kadar gıdısat ıyı enazından arkadaslarımdan 3000km yı sorunsuz dewıren war tek gordugum en buyuk eksıklık kı resmen hata dıye yorumluyorum motorun arka amortısorun orada sase baglantısının orda esneklık yapan kucuk bı plastık takoz war o takozların fabrıkadan cıkısında boyutu kucuk olması netıcesınde hemen altında bulunan jıkleyı kırması gıbı bı sorun war benım basıma gelmedı ama servıstekı en cok srounun bundan oldunu soluyorlar o plastık takozun suan bıraz daha kalınını takıyorlar yakındada cozum yolu gelıcekmıs ama benım tavsıyem 2kısı bınıldıgı zaman fazla surat ve cukurlardan ozellıkle kacınılmalıdır enazından sımdılık ben 500km bakımdan sonra kendım bı yontem bulacaım sanırım onun dısında 4zamanlı bı motor uıcın gayet serii bı alet ve cok konforlu, farlarına laf yok oldukca gusel plastık aksamıda bi cok motordan daha kalıtelı kazasız gunler dıleklerımle
    saygılar...

Hoşgeldin

Aynen arakadasa katılıyorum 700 km devirdim o agırıza dısında bir problem yok ve kendı kılasmanındaki fiyat/performans dikkat cekerım buna en ıyı motor bence.
    Motorize07.com Antalya Team

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler