Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

herkese slm

REKLAM ALANI

arkadaşlar merhaba ve gelir gelmez bi soru....
    şimdi ben granajı hiç olmuyon bi gilera almak üzereyim,bildiğim kadarıyla gileranın yedek parçası pek bulunmuyo granaj masrafı çok tutarmı sizce alıyımmı motor CX 125 şimdiden saolun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    juniorR1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yuzme,motosiklet,bilgisayar
    istanbullusun heralde granajın örneği varsa Türkiyede yapamıyacakları granaj yok istanbulda daha kolay bulursun ustaları var bu işin
    MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR

tşkkür

tamamda örneği nassı bulcamki

Motosikleti
    motorsiklet,internet,mzik
    97 model yamaha thundercat imin grenajı yoktu.Fiberglastan yaptırdım.Fiyatı daha uygun oldu görünüşü de orijinal gibi olmasa da fena değil ama bunun kalıbını yaptırıp bastırabilirsin bunu istanbulda ümraniyede imes sanayi sitesinde yapıyorlar.
    98 senesinde 94 gilera freestyle enduro 125lik turbolu senin bahsettiğin makine ile motor özellikleri hemen hemen aynı vardı.Başıma neler gedli o motordan sana tavsiyem şiddetle gilera ve aprilladan uzak durman.Parçasını istanbulda sadece Taksim otoparkının altında bir motorcuda bulabilmiştim.Sadece arka dişli ve birkaç civata için o zaman 40 milyon bayıldım.Şimdi yine öyledir.Parça çok pahalı.Motor çok güçlü olduğu için bak bütün gileralarda aynı sorun vardır.Arka dişliyi zedeler kısa süre sonra değiştirmen gerekir.Ayrıca turbosunu açtıktan sonra o motor korkunç benzin yakar.Bence biraz daha araştır daha iyi bir motor bulmanı umarım.Bu konu ile ilgili bir sorun olursa bana sorabilirsin b_altan@hotmail.com

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Hoşgeldin XL
    DBTYSG

saol

teşekkür ederim murat sen ne düşünüyosun gilera hakkında

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Hosgeldin XL,
    parçaları cok bulunan bir motosiklet alman daha avantajlı olur,

çömezim ama

bak gileranın parçalarının kolay bulunmadığını ve pahalı olduğunu biliyorum bu şekilde dahga geçmene bi anlam veremedim

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Beğendiğin motoru al. PArçası yokmuş diye beğenmediğin motoru alma derim. Dünyaya bir daha mı gelecen. Bu benim fikrim
    DBTYSG

selamm hosgeldinn
    Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )

Alıntı baltan adlı üyeden alıntı
    97 model yamaha thundercat imin grenajı yoktu.Fiberglastan yaptırdım.Fiyatı daha uygun oldu görünüşü de orijinal gibi olmasa da fena değil ama bunun kalıbını yaptırıp bastırabilirsin bunu istanbulda ümraniyede imes sanayi sitesinde yapıyorlar.
    98 senesinde 94 gilera freestyle enduro 125lik turbolu senin bahsettiğin makine ile motor özellikleri hemen hemen aynı vardı.Başıma neler gedli o motordan sana tavsiyem şiddetle gilera ve aprilladan uzak durman.Parçasını istanbulda sadece Taksim otoparkının altında bir motorcuda bulabilmiştim.Sadece arka dişli ve birkaç civata için o zaman 40 milyon bayıldım.Şimdi yine öyledir.Parça çok pahalı.Motor çok güçlü olduğu için bak bütün gileralarda aynı sorun vardır.Arka dişliyi zedeler kısa süre sonra değiştirmen gerekir.Ayrıca turbosunu açtıktan sonra o motor korkunç benzin yakar.Bence biraz daha araştır daha iyi bir motor bulmanı umarım.Bu konu ile ilgili bir sorun olursa bana sorabilirsin b_altan@hotmail.com
    arkadasım o yerin adresini versene bana kalıp döken kişinin

Motosikleti
    her trl spor, uzak do§u sanatlar para ve pul koleksiyonerli§i .......
    hoşgeldin xL ben anlamam ama yine de bi selam verem dedim adettendir
    NeVeR Be ThE LoSeR OnE

hondacbr1100xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Cbf 150
    hoşgelmişsen kurban.
    Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler