arkadaşlar merhaba ve gelir gelmez bi soru....
şimdi ben granajı hiç olmuyon bi gilera almak üzereyim,bildiğim kadarıyla gileranın yedek parçası pek bulunmuyo granaj masrafı çok tutarmı sizce alıyımmı motor CX 125 şimdiden saolun
arkadaşlar merhaba ve gelir gelmez bi soru....
şimdi ben granajı hiç olmuyon bi gilera almak üzereyim,bildiğim kadarıyla gileranın yedek parçası pek bulunmuyo granaj masrafı çok tutarmı sizce alıyımmı motor CX 125 şimdiden saolun
istanbullusun heralde granajın örneği varsa Türkiyede yapamıyacakları granaj yok istanbulda daha kolay bulursun ustaları var bu işin
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
tamamda örneği nassı bulcamki
97 model yamaha thundercat imin grenajı yoktu.Fiberglastan yaptırdım.Fiyatı daha uygun oldu görünüşü de orijinal gibi olmasa da fena değil ama bunun kalıbını yaptırıp bastırabilirsin bunu istanbulda ümraniyede imes sanayi sitesinde yapıyorlar.
98 senesinde 94 gilera freestyle enduro 125lik turbolu senin bahsettiğin makine ile motor özellikleri hemen hemen aynı vardı.Başıma neler gedli o motordan sana tavsiyem şiddetle gilera ve aprilladan uzak durman.Parçasını istanbulda sadece Taksim otoparkının altında bir motorcuda bulabilmiştim.Sadece arka dişli ve birkaç civata için o zaman 40 milyon bayıldım.Şimdi yine öyledir.Parça çok pahalı.Motor çok güçlü olduğu için bak bütün gileralarda aynı sorun vardır.Arka dişliyi zedeler kısa süre sonra değiştirmen gerekir.Ayrıca turbosunu açtıktan sonra o motor korkunç benzin yakar.Bence biraz daha araştır daha iyi bir motor bulmanı umarım.Bu konu ile ilgili bir sorun olursa bana sorabilirsin b_altan@hotmail.com
teşekkür ederim murat sen ne düşünüyosun gilera hakkında
Hosgeldin XL,
parçaları cok bulunan bir motosiklet alman daha avantajlı olur,
bak gileranın parçalarının kolay bulunmadığını ve pahalı olduğunu biliyorum bu şekilde dahga geçmene bi anlam veremedim
Beğendiğin motoru al. PArçası yokmuş diye beğenmediğin motoru alma derim. Dünyaya bir daha mı gelecen. Bu benim fikrim
DBTYSG
selamm hosgeldinn
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
arkadasım o yerin adresini versene bana kalıp döken kişininbaltan adlı üyeden alıntı
hoşgeldin xL ben anlamam ama yine de bi selam verem dedim adettendir
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
hoşgelmişsen kurban.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)